Král je nahý. Vidí to už skoro všichni - proč ale vlastně mlčí?

 Byly doby, kdy jsem si se svými názory připadal hodně osamocen. Nyní už je tu doba, na kterou jsem se moc netěšil, ale beru ji jako nutné zlo.

Lidé, kteří mě posílali s mými názory do háje, mi nyní s vykulenýma očima prezentují to, co dříve nechtěli ani slyšet. Jen se podívejte co jsem říkal před měsícem, na reakce pod článkem a na realitu. To už si zažívám, bohužel, po několikáté. Lidé jsou nepoučitelní. Ale jsem už na to alespoň připraven. Je to ale stejně peklo - to se přiznám bez mučení. Vydržet a neposlat je někam, protože ve finále je přece dobře, že se probrali.

Souhrn takto známých informací (určitě více než půl roku), přednáší velmi přehledně a profesionálně švýcarská lékařka. Poslechněte si sami.

Na otázku "proč to dosud lékaři neviděli?" nám zase odpoví tento filmový psychologický experiment.

U obou videí se Vám po minutě bude zdát, že je vše jasné, ale vydržte až do konce - významně to obojí graduje!

Nyní jsem poslouchal své oblíbené J. Duška a J. Vojáčka. Zamýšlejí se nad tématem: proč, když už všichni vědí, že strategie nefunguje, proč jí nezmění? Vždyť ani jako šachista, ani jako fotbalista nemám šanci, pokud nebudu svou partiji cizelovat?

Jenže nikoho ani nenapadne, že důležitý je přeci cíl partie. Co když ji nechci vyhrát? Co když s náma, jako s figurkama, někdo hraje žravé šachy? Jak naznačuje i výše zmíněná lékařka. A to je zase myslím odpověď na otázku, proč to "nevidí" politici?

... nechte to chvilku vstřebat ...

Najednou přeci vše začne dávat smysl!

Takže nám nezbyde nic jiného, než se nechat inspirovat veřejným prohlášením kandidáta na francouzského prezidenta, které Vám v médiích určitě nepustí.

Tak rozum do hrsti děcka - král je nahý. Ještě stále se Vám chce popisovat jeho nádherný a vyjímečný šat?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Sentenský | pondělí 6.12.2021 9:59 | karma článku: 21,96 | přečteno: 1819x