Střela nejen mezi kavárníky. Zdánlivě jednoduchá otázka odhaluje smutnou pravdu.

Přestali byste poslouchat svého oblíbeného zpěváka/zpěvačku proto, že je zároveň oblíbeným zpěvákem/zpěvačkou A. Babiše? 

Dovolil jsem si položit tuto jednoduchou otázku facebookovým přátelům a jejich odpovědi mě do značné míry překvapily. Dozvěděl jsem se mimo jiné, že je to v pohodě protože ,,Nohavicu také ignorujeme." Nebo, že oblíbeného interpreta budeme poslouchat dál, ale přestaneme navštěvovat jeho/její vystoupení.

Mají to s námi ti naši umělci těžké. Pevně věřím, že za naší ignorancí stojí nepochopení otázky. Jak myslíte, že by to dopadlo kdybych změnil jméno v otázce na Mirka Kalouska a vložil jí kamsi do Zemanova voličského bahniště? Rád vám na to odpovím. Úplně stejně a to proto, že v obou táborech jsou rozštěkaní lidé, kteří komentují aniž by četli, mluví aniž by mysleli a jednají aniž by cítili.

To je to co máme společné. Co nás rozděluje, ale v zásadě i spojuje. 

I tací lidé mají volební právo. Je povinností nás všech kteří k nim nepatříme, svým spoluobčanům pomoci. Pomozte jim bez opovržení a posměchu objasnit detaily, které zůstávají jejich myslím skryty. Pojďme být jako děti. Tím nemyslím, že po sobě budeme házet kameny nebo neodtrhneme nos od tabletu. 

Pojďme se mít zase rádi, vy lumpové.

Vaše vnitřní dítě si to zaslouží.

A víte co? Pojďme jim pomoct hned teď tady dole do komentářů! ;)

Autor: Miroslav Semecký | čtvrtek 24.1.2019 3:03 | karma článku: 24,08 | přečteno: 1313x