Obhajoba některých pedofilů. Proč je chybou házet všechny děti do jednoho pytle?

Je vůbec možné aby bylo dítě více traumatizované soudním jednáním, než samotným intimním aktem? Proč nejsou české zákony natolik flexibilní, aby byly schopny pokrýt celou škálu různých příkladů lidského chování?  

Celé to odstartoval příběh mé přítelkyně. Když jí bylo asi deset let, navštívila spolu s bratrem a rodiči pláž u města Pori ve Finsku. Pláž má svojí nudistickou část a tak se jako neposedné děcko vydala na malý průzkum přilehlých písečných dun. Během cesty se k ní přidal muž ve středních letech v rouše Adamově.

Po nějaké chvíli zjistila, že se na ní onen muž dívá a masturbuje. Podle jejích slov začala cítit pocit chvění v břiše, ale podle ní byl ten pocit příjemný. Trvalo to chvilku a ona si řekla, že kdyby to zjistili její rodiče, určitě by byla potrestána, takže se radši vrátila zpět. Prý nechtěla mít zbytečné problémy.

Žijeme v době iluzí.

Na jednu stranu slyšíme otřesná svědectví dětských obětí a na straně druhé existují malé bytosti toužící poznat své vlastní tělo. 

Já sám jsem začal zažívat ty "zajímavé pocity" asi tak ve čtyřech letech. Pamatuji si pohled skrz dřevěné mřížky mé postele a ten zvláštní pocit "tam dole", když sem se sám sebe dotýkal.

Naše povahy jsou tvořeny nejen našimi rodiči, ale také naším horoskopem, numerologií a v neposlední řadě také vibrací našeho jména. Jako příklad uvedu jméno Julie. Podle webu Andělská paní, (odkaz zde: https://www.andelskapani.cz/index.php/zajimave-informace/139-charakteristika ), jeJulie "Dračice která je i citlivá i svůdná. Do pozdního věku jí zajímají muži...". Pokud se taková Julie ještě narodí ve znamení štíra a ještě má i štíra ve svém ascendetu, je velice pravděpodobné né li jisté, že se začne o své tělo a těla jiných, zajímat v ranném věku. Rád bych podotkl, že sám jsem sice kozoroh, ale díky nastavení některých planet v mém horoskopu, jsem od dětství lidskou sexualitou přitahován a fascinován. Snad právě díky tomu jsem měl možnost poznat obrovskou škálu lidských zvláštností. (Či úchylek chcete li)

Jednu věc jsem se naučil. Nelze posuzovat všechny podle stejného měřítka. Každý jsme jiný a nějakým způsobem unikátní. Používáme přitom všichni stejná těla. 

Příběh mé přítelkyně mě donutil k zamyšlení. 

Došel jsem k závěru, že né každý dorostenec je sexuálním kontaktem traumatizován. Dokonce bych si dovolil říct, že některé děti si užívají svou přírodní sexualitu stejně tak jako dospělí jedinci. Rozdíl je v tom, že tato část bere svou sexualitu jako hru, která slouží k objevování ukrytých hlubin lidské sexuality.

Chci aby bylo zcela jasné, že naprosto odsuzuji jakékoliv násilí páchané na jakékoli lidské bytosti ať už dítěte nebo dospělého. Páchání násilí svědčí o morálním úpadku a nedostatku lásky, ze strany útočníka. Rozvíjení vlastní sexuality není o bolesti, ale o kvalitě zážitku. 

Zákony této planety nepamatují na takové případy a jen slepě odsuzují podle zkostnatělých tabulek a paragrafů. 

Dětem byla vzata možnost svobodně objevovat svou sexualitu prostřednictvím hry. Sexualita byla označena jako něco co je zapovězeno. Této skutečnosti využívají někteří násilníci, kteří si podmaňují slabší jedince prostřednictvím hrubé síly a nátlaku. Právě pro takové jedince jsou určeny naše zákony.

Pokud je naše společnost opravdu tak vyspělá, měla by rozlišovat případ od případu, protože ať už chceme nebo ne, na této planetě budou vždy existovat mladé duše, toužící poznat tajemství svého vlastního těla. 

Měli bychom jim k tomu dát bezpečný prostor.

 

Autor: Miroslav Semecký | neděle 17.12.2017 19:03 | karma článku: 0 | přečteno: 499x