Jak se dívat na politiky, kteří švindlují? Zdeněk Ondráček jako zá(ke)řný příklad.

,,Pojďte pane, zkontrolujeme si diplomku, chcete?" Občan Ondráček nereaguje, čímž popírá svá vlastní slova, která pronesl ve sněmovně. 

Vím, musí to být šok. Večer ulehnete na lože jako "mlátička" Ondráček a ráno se probudíte jako plagiátor "mlátička" Ondráček. Hezké, že? Nejen ironie osudu, ale především příjemná změna! Představte si, jak z toho musel být otrávený, když mu lidé neustále připomínali jeho působení v drzé a agresivní bolševické policii. 

Jak je možné, že se někdo takový vůbec dostal do vysoké politiky? Opravdu vás to zajímá? 

Sám se děsím odpovědi na tuto otázku. Proto ji nehledám. 

Není to poprvé, kdy jsem se na Facebooku v různých demokratických skupinách, setkal s názorem, že je zhola nemožné, aby Zdeněk Ondráček získal titul z vysoké školy. Ještě tak možná vysoké školy života. (VSŽ)

Jak už to tak bývá, hry osudu nás někdy dokážou pěkně pozlobit. 

V případě poslance za KSČM, zástupce Královéhradeckého kraje a zástupce města Trutnova, Zdeňka Ondráčka tomu nebude jinak. Doba pendreků nadobro skončila. 

Jednou z věcí, které nás učí je, že krást a podvádět se nemá. Že je lepší hra Fair play. Kdo by o tom měl vědět více, než bývalý policista. Jenže co dělat, když máme takových malých Ondráčků plnou republiku? 

Měli bychom nést za svá jednání odpovědnost. Přibližme si ale, jak vypadá taková odpovědnost u občana Z.O. Citujme Idnes.cz: ,,Sám Ondráček se k tomu zatím nevyjádřil. Mobil nebral a na dotazy zaslané v SMS, proč opisoval cizí texty a zda z toho vyvodí pro sebe nějaké důsledky, neodpověděl."

Přitom dne 12. ledna na parlamentní půdě pan Občan Ondráček prohlásil, že ,,tím že strčíme hlavu do písku, se problém rozhodně nevyřeší. 

Vraťte finanční obnos, který Vám nenáleží, ale náleží občanům této země! 

Z výpisu finančních darů pro stranu KSČM je zřejmé, že pan Ondráček daruje z peněz nás všech. 

Dary poslance Ondráčka politické straně KSČM

V celé zemi mír a klid a pouze v jednom okně se svítí.

Hádejte u koho.

Tak uvidíme, co řeknou "notičky" z Moskvy. 

 

 

 

(A zítra si povíme něco o pánovi, který sponzoroval Hnutí ANO a Hlídacího psa. Rozpor? Česká politika je plná rozporů. Zůstaňte naladěni ;) 

 

Autor: Miroslav Semecký | středa 9.10.2019 5:35 | karma článku: 24,48 | přečteno: 870x