Alex Ambrosia z Malmate. Šlechtic který si sáhl na dno.

Neexistuje snad zajímavější historie, než ta, která se váže k jedné z nejvíce opomíjených postav naší minulosti. Přitom by měla být svou povahou, do myslí lidí, nesmazatelně zapsána. 

Už dlouho to chci napsat. Stále se to vrací. 

Je to mrzuté, ale musím to napsat. Pan Alex Ambrosia z Malmate, byl bohapustý ožrala a především tlučhuba. Jediné co v životě dokázal, bylo kecat do života jiným. 

  Jednoho dne dopil poslední sud vína a s posledním lokem to s ním seklo. 

Přátelé, pan ALEX AMBROSIA Z MALMATE JE MRTEV !!!!

Tak a teď už to víte. Neexistuje. A protože neexistuje, jistě vám nebude nabourávat vaše účty na facebooku, ani kdekoli jinde.

 

Tak mi už prosím neposílejte facebookové zprávy podobného znění:

 

Sdel všem tvým kontaktům z messengeru, aby neprijimali nabídku přátelství od Alexe  Ambrosia z Malnate. Má nový profil a je na něm fotografie letoviska z Dolomit. Je to hacker a připojil systém  k tvému FB účtu. Pokud ho některý  z tvých  kontaktů přijme, zaútočí  i na tebe, ujisti se, aby o něm věděli všichni tvoji přátelé. Krade fotografie a vytváří z nich profily pro nevhodný účel   hotline...Preposli  ihned dál. Drž  prst stisknuty na zprávě, dole se objeví  ikona ,,přeposlat,,. Klikni  na ní a objeví se seznam tvých kontaktů. Klikání na jméno,  pošli. Siřte  zprávu dál,  díky.

Rozlučme se s tímto minimalistickým člověkem, jehož přednost byla v tom, že vůbec nic nedokázal. 

Utopil svůj život ve sklenici vína. 

 

Pokoj jeho duši. 

Autor: Miroslav Semecký | středa 18.12.2019 22:52 | karma článku: 13,73 | přečteno: 807x