Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J63i48ř72í 86V64o76l68n29ý

11. 11. 2023 10:25

Pane Seidlere, také oceňuji, že s námi diskutujete. Všimněte si, že na CNN Prima News a v ČT vystupují pořád stejní ekonomové s nadstandardními příjmy a lidé zdola, kteří měli od roku 1990 třeba dvacet zaměstnání od Paskova až po Bor u Tachova, od korejského Ulsanu až po jihoafrické Kusile, nedostávají prostor.

0 0
možnosti
Foto

A ako riadite vlastné financie?

0 0
možnosti
JV

J81i17ř81í 67V26o32l41n24ý

10. 11. 2023 18:44

Před několika roky jsme měli i deflaci. Jinak ve slevě ceny periodicky klesají, když se blíží konec záruční doby, ale autor, odtržený od života obyčejných lidí, to asi neví. Ubezpečuji Vás, že i lidé v nejchudších regionech by z Vašeho silně nadstandardního platu nemálo měsíčně ušetřili. Je příznačné, že nám knížecí rady dávají boháči, kteří nikdy nepoznali dobrodiní pracáku.

Vlastně je dobře, že máme na význačných místech samé hlupáky. Jinak by spirála společenského vývoje nabrala takové zrychlení, že bychom to neustáli.

1 0
možnosti
ZZ

Lovíte hejly, kteří by zainvestovali do vašich pochybných fondů a dluhopisů ?

1 1
možnosti
MS

Možná by stačila chvilka pozornosti k mé osobě a zjistíte, že žádné investiční produkty nenabízím ano investuju, ano mám vlastní portfolio které si sám spravuji a mám z něj "pasivní příjem" nicméně to není můj "business" jen šířím povědomí, že tyto možnosti jsou a že investice nejsou jen pro bohaté a zároveň ne každá investice je podvod a pokud si alespoň jeden člověk díky tomu přesune volné prostředky z běžného účtu na spořící (i když je to nejzákladnější investiční produkt) tak osvěta má smysl

0 2
možnosti
Foto

Klesat tady v Česku bude kdekomu kdeco a rozhodně nejen ceny, jako například nálada.

1 1
možnosti
MS

Nejvíce sázím na životní úroveň střední vrstvy

0 1
možnosti
AL

Jenže to je moc práce. Jednodušší je jít demonstrovat a chtít dávky, dotace a příplatky..

1 1
možnosti
MS

Nedávno se otevíral řetězec rychlého občerstvení a tam byla fronta přes celý Václavák ... asi taky řešení stát několik hodin ve frontě na kuře.

1 0
možnosti
LU

To je teda nadpis:

"Ceny nikdy neklesaly a ani klesat nebudou"

Dnes je v deflácii (klesanie cien) Holandsko a Belgicko.

Slovensko sa po troch rokoch v roku 2017 vymanilo z deflácie. Spotrebiteľské ceny v krajine po prvý raz od konca roka 2014 medziročne stúpli na konci roka 2017, a to o 0,2 percenta.

https://www.trend.sk/spravy/slovensko-troch-rokoch-vymanilo-deflacie

1 0
možnosti
MS

Ano deflace existuje, nicméně je stejně jako inflace meziroční. Pokud např. meziročně inflace vyleze o 6% a pak máme deflaci 0,5% tak pořád jsme v inflaci 5,5% ... nadpis byl myšlen tak že rohlík si vážně už za 1,50 Kč nekoupíte a řekněme, že to bylo ještě "nedávno".

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 955x
Moje cesta k investování
------
Pasivní příjem jako cesta k finanční nezávislosti
------
BULIOS Black - recenze
------
Píšu své úvahy a pohledy na témata, která mě zajímají a věřím, že společně můžeme objevovat nové perspektivy a nacházet cestu k vyváženému a plnohodnotnému životu.
------
www.michalseidler.cz

 

 

Seznam rubrik