Kdo má být lynčován za velezradu?

Několik aktivistických skupin rozeslalo senátorům dopisy, v nichž vyzývají k podání žaloby z velezrady na prezidenta Václava Klause. Je však náš prezident ten, kdo by měl být souzen? Nemáme náhodou i ''lepší'' případy?

Rozhodně ano! Za velezradu by měli být kupříkladu souzeni všichni členové parlamentu, tedy poslanci i senátoři, kteří zvedli ruku pro Lisabonskou smlouvu. Vyslovili tak souhlas s fungováním Evropské Unie a s útlakem suveréních států. Ano, nejmenuje se to Ústava Evropské unie, ani nijak podobně, ale ve skutečnosti je Lisabonská smlouva z velké části stejná, jako Smlouva o Ústavě pro Evropu. Jde pouze o reformy vedoucí k dalšímu prohlubování integrace. 

Copak poslanci a senátoři, kteří s tímto dokumentem souhlasili, nejsou vini z velezrady, když uznali nadřazenost ''evropských'' zákonů nad zákony národními? Nad našimy zákony? Nadřazenost nad naší Ústavou? 

Copak je v zájmu České republiky, aby nám vládli NEVOLENÍ lidé? Volíme si sice europoslance, ale to je pouze jedna část lidí v Bruselu. Například Evropská komise má právo iniciovat zákony, spravuje značnou část rozpočtu a, co si budeme povídat, vlastně unii vládne. A to i přes to, že jsou pouze navrhováni a schvalováni. Copak může být takový funkce, placená z daní, aniž by byla volena?

Copak je v zájmu České republiky, aby nás řídili politici z Německa a Francie? Skutečně toto odhlasovali naši zákonodárci v zájmu naší země?

Copak je v zájmu České republiky, posílat peníze do Bruselu a skrze zvýšení míry přerozdělování posilovat korupci? Chceme, aby se naše peníze ztráceli? 

Opravdu jsou v zájmu České republiky vyšší pravomoci Evropské unie? Neměla být EU zónou volného obchodu? Proč tedy, namísto liberalizace, vznikají další a další regulace, pod vznešeným názvem harmonizace?

Skoro by se chtělo říci, že ono, v současnosti dosti probírané téma, tedy že Karel Schwarzenberg se přeřekl s odevzdáním Sudet, už nemá význam. Vždyť již byla odevzdána celá země!

 

Tímto chci tedy požádat ony iniciativy a senátory, aby podali také žalobu na poslance a senátory z roku 2009, kteří souhlasili s odevzdáním naší země do rukou Němců a Francouzů. Chápu, že někteří senátoři by museli podat žalobu sami na sebe a je mi jasné, že se tak nestane. I přesto by se měli lidé alespoň zamyslet, kdo naší zemi skutečně uškodil, než začnou po mediálních masážích ''samostatně myslet''. Děkuji. 

Autor: Jan Schwarzbach | pátek 25.1.2013 23:10 | karma článku: 16,66 | přečteno: 418x
  • Další články autora

Jan Schwarzbach

Co týden dal (2)

15.1.2013 v 20:54 | Karma: 6,87

Jan Schwarzbach

Co týden dal (1)

6.1.2013 v 10:33 | Karma: 9,44

Jan Schwarzbach

To jsme to dopracovali

14.11.2012 v 18:20 | Karma: 21,83

Jan Schwarzbach

''Prasárna'' v podání ODS

9.11.2012 v 10:53 | Karma: 31,50