Něco k zamyšlení

Svět je plný „úžasných“ příležitostí, do kterých investujete pouhých 10$. To je skvělé, ne? Přibližně dvě stovky, i když o ně přijdu, tak co, to nebolí, ne? Pokud máte tento názor a nechcete vidět pravdu, nečtěte dál.

Pokud čtete dál, nejspíš pochybujete o tom, že váš „levný“ byznys není to pravé. On totiž není levný. Je dražší, než se vám zdá. Proč? Protože je to síť. A to síť, která nevytváří zisk. Síť, která jen přerozděluje to, co se vybere na spodních pozicích. A protože je poplatek malý, jsou i „zisky“ jednotlivých členů sítě malé. Vypočítali jste si, kolik lidí musíte mít v síti, abyste dosáhli aspoň na tolik, kolik je minimální mzda? Ztrácíte čas, který byste mohli využít účelněji a v opravdovém networkmarketingovém byznysu byste dosáhli při vynaložení stejného času vyššího zisku. Ale to nejpodstatnější je, že nejspíš ztratíte dobré jméno u lidí ve svém okolí. A co lidé z Vašeho okolí udělají, až prozřete a pustíte se do seriozního byznysu a zavoláte jim?

Je jen na vás, jestli budete mrhat časem a ztrácet svůj kredit, nebo jestli změníte vnímání reality.

Jen pošetilý člověk pokračuje v činnostech, které prohlubují jeho ztrátu tím víc, čím víc se jim věnuje… a pokračováním v šíření informace o "úžasně snadném zisku Váš kredit klesá a klesá.

http://registrace.nolimit.cz

 

 

Autor: Milan Schaffer | středa 31.7.2013 13:59 | karma článku: 10,22 | přečteno: 675x
  • Další články autora

Milan Schaffer

Proč jsme změnili obor

8.8.2018 v 11:01 | Karma: 4,93

Milan Schaffer

Zamyšlení před víkendem

27.9.2013 v 13:14 | Karma: 12,39