Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

jo jo....ale ti, co to dělají dobře....ať se tím i živí a je jim přáno, jako komukoli, kdo dělá něco dobře....i kdyby trénoval klokaní skoky s důchodci, pokud budou klienti spokojeni.....problém je, že se tím živí podvodníci, rychlokvašky a šarlatáni, kteří mohou být nejen neužiteční, ale i škodliví pro danou "oběť".;-) ....a že není snadné poznat jedny od druhých....to už spíš poznáte párek s masem.

0 0
možnosti
Foto

takže výsledky nemáte, ale mnohokrát osvědčená doporučení jsou blbá, protože odporují názoru, který jste si bez jakýchkoli zkušeností vybájila. Zapomněl jsem na něco?;-)

7 0
možnosti
IH

Tak když dávali "Jste to co jíte", hodně velmi silných lidí se divilo, jak velké porce jídel všeho možného jim předepsali. A poctivým dodržováním zhubli.

6 0
možnosti
MH

Třeba to byla poradkyně za všechny prachy z vaší kapsy, ale pokud jste její jídelníček "neokusila," nesuďte. Jestli je příběh pravdivý, tak mě taky zaráží, proč si výživová poradkyně jde pro jídelníček k výživové poradkyni.

Za povšimnutí stojí i vaše neúčelné psaní co věta to řádek, absence čárek tam, kam patří, opuštěné uvozovky a zopakujte si skloňování zejména zájmena "já." Ale jinak na ženskou dobrý, když se text jenom poslouchá a nevidí.:-/Být adminem, tak gramaticky neprojdete. Teď asi dostanu hodně mínusů, ale ještě předtím opravdu zvažte, jestli se s mým názorem nedá aspoň částečně souhlasit.

12 0
možnosti
OU
AR

Obávám se, že výživová poradkyně měla pravdu. Bez bílkovin se hubnout nedá a bez dostatečného přísunu kalorií také ne, to pak jde všechno do tuku. Někteří poradci dokonce na hubnutí doporučují spec. přípravky s obsahem snadno stravitelných bílkovin, aby se snáze dosáhlo požadovaného množství bílkovin a příliš se nezatížil trávicí systém. Nebo je dobré zařadit sojové bílkoviny (i z hlediska vlivu na cholesterol), ale bez bílkovin to opravdu nejde. Paní poradkyně Vám doporučila maso a sýry, které se dají běžně za rozumnou cenu sehnat v jakémkoli super hyper marketu. A přidat k tomu pohyb prováděný správnou intenzitou.

Pokud se snažím několik let hubnout nějakým způsobem a ten nefunguje a někdo jiný mi poradí způsob, který je zcela odlišný, tak ho přece vyzkouším, když ten můj způsob nezabírá, ne? Anebo za ním ani nemusím chodit, protože si mohu být jistá, že způsob podobný tomu, který zkouším a nefunguje fungovat nebude a jiný nejsem ochotná akceptovat.

8 0
možnosti
JT

Zkuste svou teorii o hubnuti vysvetlit absolventum koncentracnich taboru. Bez kalorii a bilkovin hubli vcelku spolehnive. Navic netrpeli zvysenym cholesterolem a kardiovaskularnimi nemocemi.

1 7
možnosti
RF

R78a78d31i82m 11F50r95a94n58c

28. 4. 2013 15:25

Můj dobrý kamarád zahlásil občas mezi ženskými...

"nežel holka, nežel, hlavně nežer".:-)

1 8
možnosti

Váš dobrý kamarád by měl držet hubu, protože ví o výživě a hubnutí totální prd, jenom všem schazuje sebevědomí a sám ze sebe dělá hlupáka.

16 2
možnosti
TH

T30e96r74e40z60a 37H13o60l17á

28. 4. 2013 14:15

Ale její rady vážně mohly být správné... myslíte si, že k hubnutí nepatří sýr, maso a brambory? Já když začala hubnout, tak jsem musela porce svého jídla.... ZVĚTŠIT. A to o hodně, navíc začít jíst daleko častěji. Hrozně moc jsem totiž (samozřejmě mimo jiné) nabrala tím, že jsem jedla 2 jídla denně, což si tělo vyložilo jako stav krize a vše ukládalo :-/ teď se snažím dodržovat 5200 Kj denně, což je asi o 2000 méně, než mi radí různá poradenství. Jenže pro mě je občas problém dosáhnout těch 5200 - a to jím vskutku pestře, obědy s plátkem masa (150-200g) i nešizenou přílohou (brambory 200 apod.). Rozhodně se nevyhýbám sýrům a k snídani, ač jsem ji dřív vynechávala, se snažím dělat krajíc chleba se šunkou, nějakou zdravou pomazánkou... Prostě jím víc a hubnu, takže slečna poradkyně mohla mít důvod zděsit se nad Vaším jídelníčkem...

4 4
možnosti
EK

a nechala jste si aspoň orientačně změřit bazální metabolismus? protože 5200 kJ je v mém případě cca o jeden oběd pod mým bazálem.

1 1
možnosti
RJ

Je ale docela možné, že vám výživová poradkyně chtěla opravdu sdělit, že jste podvýživená, už tím jak nazvala ten váš jídelníček (pro modelky) či přidávala do něj další kalorie. Vysvětlovalo by to, proč před přemíru sportovních aktivit a zdravého jídla nedokážete zhubnout. To se nakonec ani nevylučuje s tím, že mohla být nesympatická, arogantní a předražená ;-)

11 0
možnosti

Paní výživová poradkyně jí podle mě řekla jak zhubnout, ale autorka místo hubnutí se rozhodla se stále trápit hlady a její rady zahodit. Kdo chce kam, ...

9 1
možnosti
MS

Já vám poradím zadarmo. Zkusil jsem překrýt vlasy, které vám na foto z boku rámují obličej a zjistil jsem, že by vám to bez nich mnohem víc slušelo. :-)

2 2
možnosti
RF

R66a90d55i87m 47F39r79a76n31c

28. 4. 2013 15:21

R^ správně, upravit si trochu visage. Nic složitého, v prvé řadě začít účesem a nebát se, protože každý ksichtík, mladý nebo starší, potřebuje na hlavě vhodnou fazónu. Zkusit to třeba tímto:-)..

http://www.zenax.cz/pictures/00/01/20/12079.jpg

 ....a dá se i takto "omládnout"

http://www.eucesy.cz/wp-content/gallery/ucesy-do-prace/89.jpg

1 1
možnosti
JH

Jakýkoliv poradce nemá o vás tolik informací jako vy sama...:-)

1 0
možnosti