Kohoutková voda za čtyřicetosm korun. Nevěříte?

V pizzerii La Fonduta v Liberci je to jisté. Myslíte, že blouzním? Že by moje tělesná teplota prudce stoupla na víc než 40 stupňů. Omyl.

Jsem naprosto střízlivá, zdravá a při smyslech.

Na rozdíl od majitelů pizzerie La Fonduta.

Čtete správně. Litr kohoutkové vody tady s plátkem citronu stojí čtyřicetosm korun. Je to výsměch? Pro koho? Pro majitele určitě ne. Ti se naopak smějí nám zákazníkům.

Voda v restauraci La Fonduta je skutečně cenným artiklem. Vždyť čaj v této restauraci do hrnku stojí 32 koruny a do konvičky 50 korun. Sami vidíte, že cena vody se zvyšuje. Je tady ceněna. Doslova přeceněna.

Jsme ochotni za to zaplatit? Je to zkouška pro ty, kteří se rovnou nezvednou a neodejdou z této restaurace pryč.

Divím se, že i za umytí rukou na sociálním zařízení nevybírají majitelé nejméně padesátikorunu. Vždyť mnozí z vás včetně mě si myjí ruce opravdu důkladně. Jste, tudíž schopni vyplýtvat i víc kohoutkové vody než kolik vypijete. Pravda. Bez citronu.

Možná tento blog inspiruje majitele i k této inovaci.

Zaráží mě drzost majitelů restaurací neznající hranic. Na druhou stranu mě zaráží zranitelnost zákazníků. Jejich neskutečná tolerance vůči takovému chování.

Nenechme si prosím líbit úplně všechno.

Pamatuji se na slogan „ náš zákazník náš pán“. Tady už dávno neplatí.

Za chvíli bychom mohli platit už jenom za to, že si v takové restauraci dovolíme jen otevřít dveře a usednout na židli. A to možná padesátikoruna proti tomuto gestu bude málo. Připlaťme si nebo nás vůbec neobslouží.

Vždyť litr kohoutkové vody stojí cca osm a půl halíře. 0.085 korun českých. Kolik si tedy majitelé vydělají? Výpočet nechám na vás.

Pizzerii Fonduta  v Liberci a jí podobných restaurací se z principu ráda vyhnu obloukem.

Blbce, ať si majitelé dělají z těch, co si to nechají líbit.

Záleží jen na vás, jestli jste ochotni do takových restaurací chodit a podporovat je nebo je jednoduše necháte zkrachovat.

S takovým chováním si to oprávněně zaslouží.

Autor: Miroslava Šašková | úterý 24.1.2012 7:24 | karma článku: 30,02 | přečteno: 1931x