Mé dítě má jméno Tsunami

-neboli  živelná pohroma. Tam, kam vstoupí svou něžnou nožkou, tráva deset let neroste a na co sáhne- rozbije.

Takže máme velice finančně náročné dítě.

Pro příklad uvedu pár katastrof a škod z uplynulých dní.

To máme:

- jeden rozbitý notebook (který, doufám, ještě manžel rozchodí). Dceruška jen zakopla o kabel a shodila notebook i se skleničkou, plnou džusu.

Což o to, skleniček máme dost (stále je dokupujeme, protože frekvence v naší rodině je asi jedna až dvě rozbité skleničky týdně (o hrnečkách ani nemluvím).

-talířky. To, když se naše dítě rozhodne umýt a utřít nádobí a mě k tomu nepotřebuje.

Dneska „zařvaly“ dva malé talířky a jeden velký.

Nu což. Prodejny, kde je k dostání nádobí všeho druhu, naší rodinu milují. A já zas mám ráda vybírání nových hrnečků a skleniček. Těch druhů, velikostí, barev! V Ikee to doslova miluju. Moje peněženka už méně.

Ona chce tak strašně pomáhat. Ale zalévá kytku a shodí květináč. Zakopne o vítajícího psa a přišlápne mu nohu či se na něj svalí celou svou váhou.

Pravidelně ničí psací pera. Nedávno jsem kupovala tři najednou a má zas jen jedno. Protože ráda pomáhá úplně všem. Takže má rozpůjčováno pár psacích per, pravítek, pastelek a kdovíčehoještě a rodiče, vy plaťte, vzdělání je drahé.

A kdyby se katastrofy alespoň odehrávaly jen v kruhu rodinném. Bohužel máme na triku i rozsypanou pyramidu z konzerv (naštěstí nebyly skleněné) a jednou mi popadaly k nohám jogurty s kuličkama (to když se holčička rozhodla, že si sáhne někam, na co ještě výškově nestačí.

Prostě mít dítě s LMD a ještě se sklonem k hromadnému ničení, není žádný med.

 

Zatím nám nepřišla žádná faktura ze školy, kam chodí.

 

Mmch- já nedávno něco provedla s tiskárnou v práci (nějakou dobu odmítala spolupracovat) a rozlila kafe na štos nějakých výkazů.

 

Po kom to dítě, sakra, je?:-))

 

Autor: Šárka Andrlová | neděle 15.4.2012 18:59 | karma článku: 18,40 | přečteno: 1335x