Na Plivárně

Pane Ebene, promiňte, že jsem si dovolila takto znevažovat dobré jméno vašeho pořadu. Vždyť právě vás pokládám za jednoho z nejlepších moderátorů, který by se právě k takovému projevu opovržení nikdy nesnížil. Fotbalisté to ale asi s pliváním vidí trochu jinak. Jmenovitě Francesco Totti, na jehož plivací kauzu se už pomalu zapomíná, ale  nově i sparťanský tvrďák Tomáš Řepka.

Že by chudákům hráčům táta během zápasu ošetřoval zuby a oni by zdrhli ze zubařského křesla dřív, než by jim stačila sestřička Marcelka napustit kelímek vodou? Pak by bylo jistě pochopitelné, kdyby si chudáčkové potřebovali aspoň dostat onu nepříjemnou pachuť ordinace ze svých ctěných úst. Koneckonců, i tvrdí hráči mají svoje strachy a bolístky. "Počkejte, pane Řepko, vždyť vy jste zapomnl zaplatit 30 korun a naše rodina díky vám přijde na buben."

Nebo že by si tito známí playboyové chtěli trochu pročistit pusu před vášnivou líbačkou s fanynkami? Když už nemáte po ruce zubní kartáček, je přece dobré v rámci dentální hygieny aspoň obměnit sliny. Popravdějsem ale ráda, že jsem toto nouzové řešení ještě nikdy nemusela použít. Co by tomu asi řekl přítel? Nejspíš by si jen něco pomyslel o kovářově kobyle...

Ba ne. Celé situaci zřejmě přišel na kloub Jan Koller. Kdo by se mohl divit, že po náročném zápase dojde k samovolnému úniku slin? Tenisté námahou hekají, tak proč by fotbalisté nemohli z důvodu absolutního nasazení zvýšeně slinit? Některým pak logicky občas nějaký ten pliváneček ulétne tam, kam nemá. Tak nač z toho dělat skandál?

Tvrdím jedno. Všichni, kdo si myslí, že tito hráči provedli něco nechutného, jim křivdí. A vůbec. Vždyť zvláště Řepkův výlev byl mezi mnoha dalšími jako... Plivnutí do moře.

Autor: Sandra Švorcová | pondělí 26.7.2010 11:02 | karma článku: 9,83 | přečteno: 1343x
  • Další články autora

Sandra Švorcová

Za blbost se platí

14.7.2013 v 15:48 | Karma: 11,03

Sandra Švorcová

Tak tady se to stalo...

15.4.2013 v 18:56 | Karma: 7,21

Sandra Švorcová

Neklepat? Leda na čelo...

6.4.2013 v 14:48 | Karma: 10,24

Sandra Švorcová

Apríl!

1.4.2013 v 20:58 | Karma: 6,32