Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Saaayush

15. 6. 2009 19:49
dodatek

Ještě dodatek. Není kritika jako kritika, což si spousta lidí neuvědomuje. Některá je už od pohledu fundovaná. tak třeba (líbí se mi protože..., ale) nedostatky jsou tyhle a tak by se mohly napravit případně. jenže ti o kterých tady píšu ti většinou používají kritiku typu to si děláš pr...   vy... se na psaní (neboli pradu tu mám jen já). to je to co tady pořád opakuju a co ještě spousta lidí nepochopilo.   

0 0
možnosti

oldiess

15. 6. 2009 20:02
Re: dodatek

Tak jistěže není kritika jako kritika, taky ne každej  je mistr pera;-D ale bloger by to měl prostě ukočírovat, tak jako výrobce musí svý zboží taky prodat, tak i bloger si to musí obhájit, nakonec svůj článek zná ze všech nejlíp, tak proč ne:-)

0 0
možnosti

oldiess

15. 6. 2009 19:13
Jen nebuďte přecitlivělá

A jak jste přišla na to, že někteří umí jen kritizovat? Pokud nás kritizují, tak to přeci neznamená, že by neuměli nic jiného. Jinak každá kritika by měla být vítaná, poplácáním po zádech se nepomůže ani blogerovi. Jinak si zadejte do vyhledávání v článcích diskuse nebo diskuze a najdete dost článků dokládajících, že diskutérů se žádný bloger bát nemusí.

0 0
možnosti

Saaayush

15. 6. 2009 19:39
Re: Jen nebuďte přecitlivělá

já mluvím o těchkteří se jen tak z principu navezou do všeho a do všech. já si toho poprvé všimla už za doby kdy se mi o blogování ani nezdálo. už tehdy se mi to nelíbilo ale to pozná většina lidí sama až něco napíše a v diskusi si pak bude muset číst urážky. docela se mě dotýká kritika jistýho člověka na jistou paní, která tu taky bloguje (nebudu jmenovat). napsal plno docela hnusnejch příspěvků snadf ke všem jejím článkům. tak proč si je četl, když se mu tolik nelíbili?

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

15. 6. 2009 19:08
Mně se Váš článek

vůbec nelíbí, přijde mi značně neobjektivní a text pro mě vyznívá ve smyslu "chválit mě můžete, ale pokud chcete kritizovat, tak jste hloupí a vůbec tomu nerozumíte".

Ale to je můj problém, nejspíše jste to tak nemyslela. A ono na tom vlastně vůbec nezáleží, stejně mám pravdu já a nikdo jiný, tak.

0 0
možnosti

Saaayush

15. 6. 2009 19:35
Re: Mně se Váš článek

no a jsme u toho. pravdu mám já a nikdo jinej. já si klidně nechám radit, ale jen od lidí od kterejch sem si jistá že sou jejich rady dobře míněný...

0 0
možnosti

Saaayush

15. 6. 2009 17:52
btw

Jinak já už mám nějaký zkušenosti který se psaní týkaj. vím kterou kritiku si vzít k srdíčku a kterou nechat. jak už bylo zmíněno u mojí básničky Protiklady, nenechám urážet svoji práci nikým, kdo s psanim evidentně nemá zkušenost. A psát budu vždycky jenom díky těm, co mají moje psaní rádi.

0 0
možnosti
AF

Andri

16. 6. 2009 21:57
Re: btw

mne to proste neda, ja na tohle musim reagovat...takze vy pisete jenom pro ostatni spisovatele? jak poznate, podle jednoho komentare k vasi basni, ze ten dotycny kritik nema zadne zkusenosti s psanim? to by me teda zajimalo....podle pravopisu? podle ceho?

0 0
možnosti

lost

15. 6. 2009 17:52
no většinou se tu šikují

(nediskutují)  vyznavači levicové nebo pravicové gumárny .:-)

0 0
možnosti

Saaayush

15. 6. 2009 17:55
Re: no většinou se tu šikují

projevit svou přízeň k pravici (levici, pokuď to teda není extrémní pravice popř. levice je docela v pořádku. a já ikdyž se spíš kloním na stranu ODS uznávám, že přítomnost ČSSD má význam pro jakousi rovnováhu (voliči mají tendenci vyvažovat). To by si znova měli přečíst lidi, co mě označili za modrý mozek.  

0 0
možnosti
FS

Fanuel

15. 6. 2009 17:43
Zdravím

Zdravím, kritika nekritika co tě nezabije tak tě po:::  Piš si jak umíš a piš a piš a piš a.

Stanek (Fanuel);-D;-)R^

0 0
možnosti
VHVAM

Velká hlava vědec a myslitel

15. 6. 2009 17:41
přesně vím, o čem píšeš,

ale kdo zakáže ty reakce jedinců, kterým se rozumu příliš nedostalo. Kdo zakáže diskutovat všem těm Jyrousům a Macurům z Altnerova domu. A kdo zakáže rušit klidný průběh diskuzí BANgům a jim podobnejm.

PS: vraťte blicího a prdeloxicht

;-O

0 0
možnosti