Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

editi

2. 7. 2009 8:37
Nezlob se, ale budu ti

oponovat. Vyskytuji se zde asi druhý možná třetí rok, s několika nicky. Blogy čtu ráda a pisatele o zajímavých věcech řádně ohodnotím karmičkou. To co však uvádějí jedni a ti autoři v podobě jmen Polanecký, Kříž, Ziegler, Klíč, Prokop, Václavík, Václavek a další, kteří neumí napsat o ničem jiném, než to co si přečetli v dením tisku s tématikou ČSSD, Paroubek, Ráth a Sobotka, je špína a především jejich články snižují důveryhodnost ostatních blogařů uvádějících své články na iDnes. Nemám nic proti tomu, bude li článek vyvážený a bude hýřit objektivními názory. Což občas dělá Jana v Modrém. To co nám předvádějí oni zmínění autoři blogů, je špína a hnus. Ne nadarmo se tomuto blogu říka na iHnusu. Výše zmínění autoři dělají z uveřejněných článků daleko větší žumpu, než nám předvádějí různí Komárkové, Bendová, Steigerwald a další nevystudovaní taky novináři na stránkách MF. Na i HNusu je ta žumpa dvakrát tak hluboká, než v MF. Nezbylo mě místo na smajlíka.

0 0
možnosti

vteck

2. 7. 2009 10:20
Re: Nezlob se, ale budu ti

S tímto příspěvkem jednoznačně souhlasím, nebo aspoň s první částí. Komentáře zmiňovaných blogerů už většinou nečtu, dopředu je jasné o čem to bude. Ovšem Komentáře zmiňovaných autorů iDnesu si přečtu rád. Asi je potřeba si uvědomit, že komentují HNUSnou politickou situaci, o které se psát v rukavičkách nedá a jsou v tom zatím asi nedostižní. Proto nemá smysl je napodobovat, nebo jim konkurovat. To by si spousta blogerů měla uvědomit. Díky za obsáhlý příspěvek do diskuze. Mě místo pro smajlík zbylo ;-)

0 0
možnosti

martin013

2. 7. 2009 7:53
Význam

Uvědomte si, že postavení blogů přesně odpovídá jejich významu.... S pozdravem kolega bloger.;-)

0 0
možnosti

praveverka

2. 7. 2009 8:27
Re: Význam

blog na iDnesu oproti jiným zpravodajským serverům dostává dost prostoru např. Novinky se o nich zminuje jen rubrikou, ve zkušenejších serverech např. New York Times nebo Boston Globe si vybírají jen blogery, kteří umějí podat názor širokému spektru lidí s racionálními argumenty. Bohužel takový bloger se zde ještě neobjevil. Tady se jen ukazuje na levici nebo pravici.

0 0
možnosti

Já, Claudius

2. 7. 2009 5:59
Mám výhradu:

Jsem Čech. Co to je "feedback"?

0 0
možnosti

editi

2. 7. 2009 8:39
Re: Mám výhradu:

A co takhle Wikip....;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

praveverka

2. 7. 2009 8:20
Re: Trochu servilní

to není názor ani argument, ale jen ukazování vinny.

0 0
možnosti

praveverka

1. 7. 2009 22:39
osobně nemám..

nic proti blogu iDnes ani blogerům osobně, ale amatéři dostávali na úkor profesionálu příliš mnoho místa. Před rokem jsem ze zvědavosti klikl na článek místního blogera (nebudu uvádět jméno, abych neurazil)....bylo mi z toho šoufl a musel jsem se hodně dlouho překonávat než jsem se dokázal vrátit zpět. Nelituju návratu :) Můj názor: Blogeři místo toho, aby reprezentovali a dali iDnesu vážnost a  serióznost, tak ji naopak z většiny případů snížujou.

0 0
možnosti

vteck

1. 7. 2009 23:14
Re: osobně nemám..

Možná máte pravdu, ale domnívám se, že nelze paušalizovat. Také si myslím, že 70% článků je slabších a nepotřebných. Každý ovšem někdy napíšeme slabší článek. Když se zpětně dívám na některé své výtvory... Publikuji jen občas něco a to až poté, co článek nechám den, dva "uležet" a pak se na něj podívám z odstupu jinýma očima. Díky za názor.

0 0
možnosti

hash55

1. 7. 2009 22:28
pasc

ja myslim, ze blog na idnes je tak znama zalezitost, ze na ni lidi narazi i bez toho prostoru, a pak uz to je jenom o RSS:-)

0 0
možnosti

vteck

1. 7. 2009 23:04
Re: pasc

Asi s Vámi mohu souhlasit, je tam ale háček. Aby si mě někdo dal do RSS čtečky, tak se o mě musí nejdříve dozvědět. To znamená, že si nejdříve musím získat reputaci a čtenáře...

0 0
možnosti

Radek0075

1. 7. 2009 22:23
Někdo tady něco nepochopil, tak budu reagovat

do třetice. IDnes je zpravodajský portál, který má za úkol čtenářům přinést něco nového. Informaci, kterou většina z nich do té doby nevěděla. Dále má sekce ve kterých radí jak řešit nějaké situace, třeba drobné opravy, jak předělat byt a pod. Pak trochu bulváru pro odlehčení, kdo, kdy, kde, s kym.  Ale co přinášejí blogeři? Je možná dobré že jich je 2,500, je od nich hezké že píšou rádi a zadarmo, jenže to někdy nestačí. Kolikpak z těch 2,500 blogerů přinese čtenáři něco nového? Poučí ho? Pobaví? Já se na iDnes dozvím že Sobotka zneužíval náhrady. Fajn. Zajímavá informace, ale tím to končí. Pomyslím si, je to lump. A pak se mrknu na blogy. Někteří blogeři se probudili a řešejí Sobotku. Co mi to přinese? Absolutně nic. Je to jako s focením. Když se někoho zeptám jestli umí fotit, tak se na mě dívá jako na pitomce. Odpoví: "No jistě, na tom přece nic neni. To se jen zmačkne tlačítko." Opravdu to tak je?

0 0
možnosti

vteck

1. 7. 2009 22:40
Re: Někdo tady něco nepochopil, tak budu reagovat

Chápu poměrně dobře, jen jsem zřejmě neměl možnost číst Vaše zhodnocení blogerů. A tak dnes podruhé ;-D - domnívám se, že deset procent článků je velmi dobrých a dalších cca 20% také stojí za to přečíst. Osobně mě také vadí články, kde se autoři pouze zviditelňují bulvárovými nadpisy typu "Paroubek (dosaďte si libovolné jméno z politického života) je byrokrat a papaláš" a pak v článku omílají stokrát řečené. Zkuste si přečíst některé mé články, zjistíte, že se snažím psát o věcech, které by lidi mohly zajímat a možná i něco nového "přináším". Jo mimochodem, fotit celkem umím ;-) , je to vidět z fotografií u mých článků.

0 0
možnosti

vteck

1. 7. 2009 22:20
díky za reakci

0 0
možnosti

qteck

1. 7. 2009 22:14
Souhlas :-)

vteck, plánuju napsat článek na podobné téma, nebudu se zlobit, když si nás

lidi budou plést. Zdraví qteck.

Jsem stejného názoru, to co dělalo z blogu idnes, vyjímečný blog se pomalu

ztrácí... Taky myslím, že by nám měla být věnována větší pozornost, nejsme přece

žádná šméčka :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2062x
Žiji teď a tady v ČR. Žeru muziku, fotím pro radost a jsem založením optimista. Co se týče politiky, tak tam to neplatí. I když... Karta se snad začíná obracet! 

V diskuzích mám nickname vteck.