Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milhause

19. 6. 2009 1:18
super, pokračuj

Dělám (vykořisťují) mě v Holiday Inn u nás a vše co popisuješ si dovedu živě představit nebo se mi něco podobného stalo (room servis atp). Umývače taky máme unikátní, jeden je Hustovlas celkem dobrej chlápek jen kdyby nebyl tak nervéz když je víc nádobí. Postavou je taky unikum, vypadá jak zasloužilá matka

v devátém měsíci těhotenství, možná tím se vysvětluje ta nervozita. Druhej je Mluvka, jak už přezdívka napovídá moc toho neřekne, no skoro vůbec nic, typuji to tak na dvacet slov denně a to nepřeháním. Vystačí si s větou "mam to vzít" kterou zopakuje dvakrát, když jde k nám na středisko pro nádobí. Pokud se ho na něco zeptáš, zabrble a odejde. A tak bych mohl pokračovat dále, holt každé středisko má svého exota. Začíná to u ochranky, kde Koblih zvedá závoru u vjezdu pro auta, a myslí si že je po ředitelovi ten nejdůležitější a konče kuchařem, který se bez lexaurinu (prášek na nervy) bojí vstoupit do kuchyně.

Díky a pokračuj

0 0
možnosti

vteck

19. 6. 2009 20:02
Re: super, pokračuj

Děkuju, budu. Možná bys mohl taky něco přidat k dobru ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2062x
Žiji teď a tady v ČR. Žeru muziku, fotím pro radost a jsem založením optimista. Co se týče politiky, tak tam to neplatí. I když... Karta se snad začíná obracet! 

V diskuzích mám nickname vteck.