Politická korektnost je blbost

Naučme se nazývat věci pravými jmény. Ti čtyři "géniové" by měli dostat čas, se nad svým činem - za peníze daňových poplatníků pochopitelně - zamyslet. Ta mediální masáž a výroky jsou, ale trochu moc.

Rosudek, který dnes padl, v kauze těch čtyř šašků, co si udělali Molotov mejdan ve Vítkově mi přijde docela v pořádku. Tedy krom té mediální masáže, která kolem toho byla. V této zemi by se mělo soudit přísněji. Jak uvedl jeden diskutér pod článkem jednoho kolegy "kdyby ji ( Natálku ) unesli , znásilnili ( i když v jejím věku by to šlo asi těžko ) a zabili dostali by jen poloviční trest!" Hošani nikoho nezabili, jen měli debilní nápad, který svéprávný člověk, tedy jedinec nemající v hlavě vymeteno, nikdy nemůže vykonat. Ať nesou odpovědnost. Pokud jsou tak úžasní a hodní, jak je líčili jejich právníci, tak v sobě najdou dost hrdosti a ponesou trest. Nebo si hošánci jen na hrdiny hráli tu noc kdy hodili lahvinky do domečku??? Panáčci tak hrdina nevypadá. A přepis telefonního hovoru, kdy se "hoši od bobří řeky" baví jak sejmou zrádce je taky na hrdiny nepasuje. No ale zdrojem jsou noviny, tak těžko říct, pravda bude někde mezi.

V životě jsem udělal plno kravin, blbostí a nesmyslů, u kterých jsem netušil jak dopadnou, ale takovou s prominutím, kokotinu a zvěrskost, bych nevymyslel ani pod vlivem LSD. Sám mám z Ostravy dost zkušeností s exoty jako je Natálčin otec, ale řešit jejich problém takto hořela by půlka Ostravy ( a nejen jí ). Na celém problému mi, ale více vadí to hovoření kolem. Rasismus a veřejná prohlášení v tomto duchu jsou politicky korektní. Co to je za blbost. Korektnost ve spojení s politikou? V Česku jo? Ha ha ha.

Korektní - dle akademického slovníku cizích slov - dbající zásad nebo jsoucí v v duchu zásad poctivého, slušného vztahu mezi lidmi, správný, přesný, poctivý, uhlazený, slušný, zdvořilý. Na pražském magistrátě takových korektních jedinců najdete.......

Už jen toto spojení mi přijde divné. Ale proč nenazýváme věci pravými jmény. Když Rom ( politicky korektní výraz, pro lidi je to, a vždy byl cikán ) zbije občana majoritní společnosti, je to napadení, ublížení na zdraví atd. Jen uvedení toho, že útočník mohl být cikán je považováno za urážlivé. Když je to naopak ( majorita ztříská minoritu, i když je to třeba za krádež v tramvaji, a věřte že majoritu sem tam kapsařit nikdy neviděl a to sem místy poměrně všímavý ) je to rázem rasově motivovaný útok.

Kecy ochránců lidských práv jsou komedie na entou. Proč by měli mít cikáni Romského poradce na úřadech, když na majoritní společnost se tady v tomto ohledu kašle. Každý Rom, který se chová normálně, v rámci společenských mezí nastavených touto společností mi nevadí. Proč by měl. Chce se začlenit do společnosti a to je v pořádku. Jenže většina nechce. Systém, ve které žijí jim mnohdy vyhovuje. Tady je totiž jeden problém. Oni by se měli snažit začlenit mezi nás, né my mezi ně. My je, když to řeknu nekorektně tady nepotřebujeme, oni potřebují nás tečka. Jinak by museli pracovat. Je jedno jestli je takový vyžírka černý, zelený, modrý, oranžový nebo bílý.

Stejné cipoviny nám tady vykládají soudruzi z islámských zemí. Žijí v Francii, Británii nebo Dánsku. Tak ať do prdele s nějakou šaríjou. Já, pokud bych se nastěhoval do Íránu, ( taková hlupota ) se budu řídit jejich společenskými pravidly. Nemluvím o potlačení kultury nebo zakládání komunit, ale o obecných rovinách soužití s takovými trotly. Chtějí žít v Evropě, ať se řídí pravidly západní společnosti - jako je svoboda slova apod. Omlouvání se za karikatury Mohaděda, je blbost. Teroristi se taky neomlouvají, když zabijí pár tisíc lidí při útocích ( a oni se budou vztekat kvůli pár obrázkům?? ). Když já poseru před kamerou Bibli tak to nikoho nepohorší, někteří se nad tím ani nepozastaví, řeknou si, že sem blb. Když před kamerou pochčiju Korán bude z toho mezi národní skandál a muslimští komedianti nademnou vyhlásí fatwu.

Když chci s vlky žíti, musím s nimi výti.

V rámci politické korektnosti se všem, kteří by se mohli mou verbální menstruací ( tento výraz byl použit záměrně s cílem genderově vyrovnat tento pamflet ) cítit pohoršeni neomlouvám.

Autor: Robert Šafarčík | středa 20.10.2010 12:46 | karma článku: 45,66 | přečteno: 8051x
  • Další články autora

Robert Šafarčík

Můj opožděný průjem

3.1.2013 v 12:04 | Karma: 13,23

Robert Šafarčík

Kostka vs. obdélník

17.9.2010 v 10:52 | Karma: 14,17