Omluva rudého "gentlemana"

Patrně při sledování mayovek na nejmenované pseudotelevizi, napadla naše drahé komunisty myšlenka o velkém gestu omluvy za předlistopadové činy.

No nevim nevim, ale zdá se mi, že ještě nedávno tvrdili, že se nemají za co omlouvat. Bláboly o tom, že KSČM je jinou stranou než byla atp. vyvrací činy některých jejich členů. Soudruh posranec Grebeníček hrozí žalobou tvůrcům filmu Klíček, za to, že se snaží natočit poměrně realistický příběh o poměrech v komunistických věznicích a nechali se inspirovat působením jeho otce Aloise. Pana G. jistě mrzí fakt, že kdyby vládl on, bradavičnan s Drathem a jim podobní takové odpornosti by se jistě netočili a kdyby nebyl listopad, trestaly by se i myšlenky na takové filmy. Copak takhle se chová člověk, který se změnil? To, že byl Grebeníček starší bachař a řezal vězně kudy chodil bylo myslím dokázáno i u soudu, tak nevím proti čemu se ten mladej ohrazuje.

Strana, kterou tvoří bývalí soudruzi, synové a dcery předlistopadových papalášů a lidé neoplývající základními vědomostmi z historie - viz Dolejš a jeho perla o tom jak Stalin vykonal také mnoho dobrého pro svůj lid - se nám nyní bude omlouvat. Respektive ne nám, ale Jiřímu "EL GRANDE" Paroubkovi a soudruhům z ČSSD aby mohli obhájit povolební spolupráci, která se v kuloárech, jistě připravuje už delší dobu. Je hezké, že pan Škromach se nechal slyšet, že bohumínské usnesení nezruší. Ale co takhle ho jenom trochu pozměnit pane Škromachu??!!! To už by možná prošlo co?

Ale vzpomínky na krásné časy komunismu v Jirkovi jistě přetrvaly a tak se můžeme těšit na novou totalitu, nové objevy ve svobodě slova a zabírání majetku těm, co k němu přišli prací, což se jaksi neslučuje s morálkou socialistického voliče. 

P.S.:Jirko dceři jméno Margarita nedávej, už tak je chudák, když má tebe za otce. Laciný pseudovtip, já vím, ale představte si Margaritu Paroubkovou..............

 

Autor: Robert Šafarčík | úterý 28.7.2009 12:43 | karma článku: 25,61 | přečteno: 1438x
  • Další články autora

Robert Šafarčík

Můj opožděný průjem

3.1.2013 v 12:04 | Karma: 13,23

Robert Šafarčík

Politická korektnost je blbost

20.10.2010 v 12:46 | Karma: 45,66

Robert Šafarčík

Kostka vs. obdélník

17.9.2010 v 10:52 | Karma: 14,17