Komický výstup roku aneb Paroubkovo vzlykání

Jirko si nejlepší. Tak jako dnes u výstupu Jiřího Paroubka na tiskové konferenci sem se opravdu už dlouho nepobavil. Bezkonkurenční výstup roku. Klasická one man show v podobě prudy do médií plus bonus v podobě prudy do univerzit. Luxus největší. 

Jiří Paroubek by se měl vykašlat na politiku. Ta mu nejde a akorát si dělá ostudu. Měl by rovnou nastoupit do Národního jako odborník na komické výstupy. Kdyby byl jeho výstup součástí filmu jistě by za něj dostal Oscara. 

Jirka se nám opět pustil do těch trapných médií a jejich představitelů, tedy novinářů a šéfredaktorů. Ubohý inženýrek, chudák, kterého všichni přehlížejí si stěžuje, že v novinách nemá prostor pro uveřejňování svých článků - proto je musí uveřejňovat na svém blogu (iDnes), kde je pochopitelně přečte méně lidí - nikdo ho nežádá o rozhovory - přitom s Langrem ve Sportu rozhovor byl a jeho názor nikoho nezajímá nebo co? - a v České televizi neodvysílali (asi nejlépe v přímém přenosu) diskusi posr(l)anců o fotbalovém zákoně a násilí na stadionech (buďme za to rádi, už tak je kvalita televizního vysílání ve většině případů velmi bídná). On se při té diskusi jistě velmi snažil a prskal síru na všechny strany a za svůj výkon by jistě zasloužil pochvalu (Jirko řekni Petře nebo koukni do zrcadla a pochval se sám - to víš nikdo jiný to za tebe neudělá).

Pak se pustil i do univerzit, které mu prý brání v tom aby mohl diskutovat se studenty. Vymýšlejí si trapné výmluvy, jako že se v místnostech, určených pro tyto debaty, zrovna maluje a tak dále. Nebo prý diskusi zatrhne rovnou univerzitní senát. Jistě se Jirko cítíš právem (i tím s velkým P) poškozen a máš pravdu všichni ti ubližují a proto pácháš takové komické výstupy, při nichž vypadáš jako uražené malé dítě, kterému rodiče nechtějí koupit bonbónky. Já si myslím, že se proti tobě všichni spikli. Je to spiknutí na umlčení nadurděného inženýra - akce Ignorace. 

Nebo je možná všechno jinak. Není to žádná konspirace, ale na Jirkovy názory holt nikdo není zvědavý a měl by dát prostor někomu "novému" - třeba Drathorovi, temnému pánu ze Středních Čech. 

 P.S.: Pane inženýre chovejte se jako chlap a jako rozmazlený fracek. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Robert Šafarčík | pátek 6.3.2009 12:14 | karma článku: 38,97 | přečteno: 2239x
  • Další články autora

Robert Šafarčík

Můj opožděný průjem

3.1.2013 v 12:04 | Karma: 13,23

Robert Šafarčík

Politická korektnost je blbost

20.10.2010 v 12:46 | Karma: 45,66

Robert Šafarčík

Kostka vs. obdélník

17.9.2010 v 10:52 | Karma: 14,17