Světový nepřítel č.1?? Židé!!!

Od Středověku platí, že nastane-li problém, všechnu vinu hoď na žida. Poslední týden ukázal, jak i ve 21.století platí toto trapné a odporné tvrzení. Proč Rusku tolik vadí Židé a hlásají o nich, že jsou strůjci všeho zla??  

 

Milý čtenáři. Pokud očekáváš hrubý, antisemitský článek, tak tě zklamu. Nikdo zde Židy hanit nebude. Můžeš to proto rovnou zabalit.

 

Poslední týden byl na poli světové diplomacie jedna velká skluzavka. Opět jsem měl při čtení zpráv nepříjemný pocit, jako bychom se vrátili do časů Třetí říše. Důvod??? Světem opět obchází strašák jménem antisemitismus.

 

Ruský ministr zahraničí Lavrov šokoval celý svět tvrzením, že je Ukrajina největším semeniště neonacismus. Důvod? Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj židovského původu a židé jsou přeci těmi největšími antisemity. Aby to zabil úplně, tak začal tvrdit, že Hitler měl vlastně také židovské předky a...Ta kauza rozdmýchala svět. Strašák byl opět vypuštěn.

 

Celý týden Lavrov a jeho poslušná, pro kremelská banda idiotů...pardon, novinářů vysílala do celého světa šokující informace o tom, jak jsou vlastně židé největšími strůjci zla, co zavinili veškerou válku na Ukrajině, dobrovolně působí "po boku nacistů z pluku Azov v Mariupolu" a jde jim jen o to, rozvrátit Rusko. Normálním lidem z toho bylo na zvracení, ale Rusům?? Těm ne. Důvod? Jsou na to zvyklý.

 

Jsou věci, která vám v Rusku nedoporučuji říkat. Třeba, že jste žid. Je až tragikomické, že právě Rusko, respektive Sovětský svaz vždy bylo antisemitistické. Stalin v padesátých letech plánoval prakticky stejnou metodiku stíhání židů, jako Hitler v nacistickém Německu. Stalinův důvod?? Židé jsou vzdělanci a agenti ze západu. Plán však nestačil realizovat, protože v roce 1953 chvála odešel do "pekla." I přes to, ale stále v Rusku platí léty omílaná blbost, že právě židé stojí za světovým spiknutím a jde jim jen o vládu nad světem. Zkráceně: Rusové o židech smýšlejí jak hovada. Přitom je absurdní, že 90% ruských ehm...Podnikatelů? Nebo lépe řečeno mafiánů, od 90.let hojně emigrovala do Izraele, aby se vyhli spravedlnosti.

 

Od momentu, kdy izraelský ministr zahraničí Jair Lapid žádal po Lavrovovi omluvu, bylo jasné, že Rusko má velký problém. Co čert nechtěl, tak po ostudných slovech Lavrova Izrael oznámil navýšení dodávek pomoci pro Ukrajinu a to včetně zbraní, které se doposud zdráhal poslat. Co jiného Rusko čekalo??? Tím, co prohlásili, jasně ukázali, že s Izraelem nepočítají. Situace, je ale komplikovanější. Proto se včera Putin pasoval do role "řitního alpinisty" a bleskurychle se Izraeli klaněl a omlouval se. A že se Putin omlouvá zhruba jednou za deset let. A proč se vlastně Izraeli omluvil???

 

Na Rusko se "propálilo" že poslední dobou velice aktivně jedná z palestinským hnutím Hamás. Nemusím vysvětlovat, že tato teroristická skupina je největším nepřítelem Izraele. Právě toto Izraelce tolik pobouřilo. A znáte Izrael, ten netrestá ten mstí. To poslední, co Rusko kromě horentní vojenské pomoci Ukrajině, co potřebuje je, aby Izrael začal operaci na Blízkém východě. Kdyby totiž Izrael ohrozil Sýrii a Írán, tak Rusko přijde o jedny z mála spojenců, co ho podporují a dotují zbraněmi (mocné Rusko je totiž tak zoufalé, že si díky sankcím nepostaví ani tank). Ztráta spojenců rovná se nula pomoci. Putin neprosil za slitování z morální chyby. Jde mu jen o svoje dodávky.

 

Jsou věci, co Žid neumí odpustit a nevěřte tomu, že i když omluvu přijali, tak budou nyní "hodní." Naopak: Rusko se díky Lavrovovým slovům ocitlo v existenční krizi. Vůbec bych se nedivil, kdyby shodou náhodou "soudruh" Lavrov dostal náhle infarkt a byl odstraněn. Závěrem: Ukrajina může mít radost. Pomoc, co dostane z Izraele jim může pomoci zvrátit válku ke svému prospěchu. A Rusko??? Neházejme na něj bomby, ale učebnice dějepisu. Třeba se jim jednou rozsvítí v hlavě....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Michal Sabó | pátek 6.5.2022 6:23 | karma článku: 25,88 | přečteno: 636x