Putin: Veřejný nepřítel č.1

Sobotním projevem amerického prezidenta Bidena v Polska byl V.Putin nazván řezníkem. Dobré přirovnání. Co se teď asi v Rusku děje?? Klepe se diktátor ve svém bunkru nebo chystá odplatu??

Ruská armáda má hodně problémů. Tím největším je ale jejich velitel. Putin udělal zásadní chybu. Velí sám. Když vidím jeho fatální chyby, kterých se jako velitel dopouští, tak by se člověk až zasmál. Blíží se jeho konec???

 

Lepší Pyrrhovo vítězství než destrukce

Kdyby Putinovi zbylo trochu logického myšlení, tak ihned stáhne své jednotky na Donbas, vyhlásí operaci za skončenou a bude tvrdit, že mu šlo jen o toto. To by si jistě přáli všichni jeho velitelé. On, ale ne. Blázen ze staré školy, co chce všechno. Jemu na životech nesejde. Vychován Stalinovým "Smrt jednotlivce je tragédie, smrt tisíců je statistika" bude dál usilovat o dobytí celé Ukrajiny i za cenu toho, že jeho ztráty, zejména ty materiální bude Rusko doplňovat desítky let. Afghánistán byl proti Ukrajině růžovou procházkou.

 

Nevyndávej špunt když je láhev natlakovaná

Tak by se dalo definovat Putinovo rozhodnutí stáhnout jednotky ze zahraničí. Bude to mít pro něj jediný efekt. Lidé v Gruzii, Ázerbájdžánu, Čečensku a Kyrgyzstánu povstanou. Proč by také ne, když ten blázen stahuje "elitu" a nechává tam jen druhořadé jednotky. Jen cvok by toho nevyužil. V celé Asii vznikne řada revolucí a Putin nebude mít sílu je zastavit. Už aby to bylo

 

Neprovokuj samuraje

Ruské manévry u Kurilských ostrovů, které teď probíhají jsou naprosto nelogickým aktem šílence. Známe japonskou mentalitu. Oni si pomyslně nenechají kálet na hlavu, zejména když usoudíme, že samotné Japonsko převyšuje ruská vojska v regionu mnohonásobně. Válka s Japonskem by Rusku udělala zásadní problém. Když odečteme fakt, že ruská pacifická flotila by zmizela během dne, tak by se asi rybáři ve Vladivostoku hodně divili, kdyby se jim tam vylodila japonská vojka a opakovala se historie. K tomu přidejte fakt, že Rusko bez japonské elektroniky nepřežije ani půl roku. Vláďo, provokuj koho chceš, ale na Japonsko zapomeň.

 

Probudil si spícího draka a Rusko vrátil do dob cara

Putin místo strachu zasel do světa odhodlání. Najednou proti němu zbrojí všichni. Celý svět ukázal Putinovi zdvižený prostředník a má ho na lopatě. My to zvládneme, ale Rusko??? Čína s Rusem už nebude chtít nic mít. Evropské a americké peníze jsou tvrdá valuta, kdežto rubl se hodí aktuálně leda na otop. Čína kterou nyní opět začíná kosit covid raději bude Ruskem pohrdat. Peníze vládnou světu. Rusko je odstřihnuté a největší komoditou je tam nyní cukr a cibule. Jak dlouho bude trvat než lidi pochopí, co jim jejich Vladímír provedl??? Dlouho ne.

 

Hroutí se mu to jako domeček z karet. Jeho sebejistota dostala strašlivě na zobák a jeho strach roste. Doufejme, že to dopadne tak, jak prorokoval pan Kodet v Pelíškách. Dáváme ti, Vladimíre maximálně rok. V lepším případě budeš v exilu sepisovat paměti. V tom pravděpodobnějším "náhle" zemřeš na infarkt. Infarkt....Nemůžete přeci do světa napsat: Odpráskli jsme diktátora a hubitele světa.

 

 

Autor: Michal Sabó | pondělí 28.3.2022 6:31 | karma článku: 16,40 | přečteno: 408x