Putin: Hlava světového terorismu?

  Po odporném zničení nákupního centra v Kremenčuku už to došlo všem. Rusko není normální nepřítel, ale teroristický stát č.1. Kam spěje Rusko?  

Rusko docílilo toho, že ho celý svět nenávidí. Už i jeho spojenci jako je Čína ho potichu opouští. Vláda V.Putina dala světu jasnou zprávu. Každý kdo je proti nám, skončí v troskách. Je toto akt tyrana nebo čin zoufalství?

 

Rusko je krizi. Vojenské i ekonomické. Jeho vojska "hrdě" dobyla Severodoněck. Realita? Ukrajina se z něj stáhla, aby zamezila obklíčení jako v Mariupolu. Hlavní ale je, že, že u tohoto města okupační armáda vykrvácela natolik, že si sama musela přiznat, že nemá, co postavit na frontu. Rusko se chová stejně hloupě jako nacistické Německo za druhé světové války. Žije v tom, že vysoké ztráty civilního obyvatelstva zlomí morálku nepřítele. Omyl. Ještě více ji zvedají. A nejenom Ukrajince.

 

Turecko obrátilo a ví proč

Proč Turecku najednou nevadí vstup Švédska a Finska do NATO? Důvod je prostý. Umí kalkulovat. Pochopili nynější sílu EU a NATO a naprostou slabost Ruska. Kdo asi bude vítěz? Netřeba odpovědi. Z toho důvodu Turecko z mírné opozice přešlo do role hrdého člena alianci a odmítá mít cokoliv s Ruskem. Pro Putina tvrdá rána. Z evropských spojenců už nemá nikoho. Snad jen Maďary, ale u těch člověk nikdy neví. Rusko nyní patrně řeší, co s nakradeným ukrajinským obilím. Turci už po něm neprahnou. Prodá ho Číně??

 

Čína od toho dala ruce pryč

Čínský prezident Si Ťin-pching též pochopil, že Rusko už není tím super spojencem se kterým dobude svět. Jak by asi dopadla válka proti USA, když nejsou schopni dobýt Ukrajinu? Čína rapidně, ale potichu stahuje své aktivity z Ruska. Plus: řeší kde nově nakupovat zbraně. Jak je totiž vidět, ty ruské toho moc nesvedou. Rusko má v Asii už snad jako spojence jen Severní Koreu. Co ale s ní? Radši nic.

 

Hrdá podpora prezidenta nebo strach?

Co žene Rusy do války??? Jsou opravdu tak zfanatizovaní propagandou a nebo se jen bojí vybočit z řady? Od obojího trochu. Rusko se opět dostalo do dob tvrdého stalinismus. Jdeš proti státu? Jsi nepřítel. Hlavu to nemá, ale je tak. Nikdo nevěří, že by mohli vyhrát. Snad jen ti, co sní o jaderné válce (a že tam takoví jsou). Do dvou měsíců Rusko, které stále žije ze zásob před válkou pozná tvrdý pád. Až bude v Rusku hlad, čekejte revoluci. Ale co strýček Putin???

 

Botoxová panenka Putin očividně spadl do hitlerovské psychózy. Jeho země padá, ale on stále věří ve vítězství. Nikdo by se nedivil, že útoky na civilní cíle organizuje on. Co si zaslouží? Kulku? Lynč? Vězení?? On si svůj osud napsal. Dobře nedopadne. My se jen necháme překvapit...

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Michal Sabó | čtvrtek 30.6.2022 6:08 | karma článku: 22,40 | přečteno: 417x