Námluvy Babiš kontra SPD: To neděláš dobře, Andreji. Jednou se ti to vymstí

V momentě, kdy bylo jasné, že kandidát do voleb na prezidenta A. Babiš postupuje do druhého kola, zjevila se u něj doma návštěva. Nebyl to kouzelný dědeček, ani strýček Fido, ale nikdo jiný než poslanec SPD Jaroslav Foldyna.

V době, kdy šéf SPD Tomio Okamura hořce snášel porážku ve volebním týmu Jaroslava Bašty (opravdu nikdo jeho prohru nečekal), tak vyslal svého koně přímo za velkomožným A. Babišem domlouvat podporu. Podle šťastného výrazu J. Foldyny když z domu A. Babiše odcházel, bylo hned jasné, jak dopadl.

 

Podpora bude!

Včera bylo Okamurou oficiálně oznámeno, že SPD podporuje volbu A.Babiše za prezidenta ve druhém kole. Jsou prakticky jediní, kdo na to kývnul, a to bude ve volbách znát. Vyplatí se toto manželství z rozumu nebo je to potencionální hřebík do rakve Babišovi politické kariéry??

 

SPD? Každý s IQ se mu vyhne

Zatímco generál Pavel má podporu české demokracie, tak se A.Babiš vydal na cestu demagogie. Kruté a hnusné demagogie. Čeká nás tvrdá zkouška, kdy budeme podstupovat klystýr mozkových buněk, a každý s IQ a rozhledem větším, než má mražená okurka bude trpět, protože pan Babiš začíná používat kampaň alá klasika SPD tj. šíření fake news a cílení na slabší jedince, kteří uvěří každé zhovadilosti. Vše začalo už jeho slavným povolebním projevem, který spíše než projev úspěšného kandidáta připomínal ukřivděného žáčka, co svádí vinu na ostatní. Ubohost, trapnost, klesnutí na úroveň mloka. Pane Babiši, máte tohle zapotřebí???

 

Povinná vojna a jiné blbosti

Jak je vidět, pan Babiš plně převzal mluvu SPD. Na generála Pavla se vytahují tak trapné křivdy, že jim opravdu může věřit jedině český dezolát. Celý víkend se šíří fáma, že po zvolení P. Pavla bude ihned zavedena vojna. Kde to vzali nikdo neví. Pravda? Generál Pavel x krát zdůraznil, že armáda má být profesionální, a vojenská povinnost je k ničemu. To samé fámy o tom, že na rozdíl od Pavla , který chce válku, touží Babiš po okamžitém zprostředkování míru Ukrajiny s Ruskem. Zajímavé, že to nenavrhoval po anexi Krymu. Fabulace, fabulace a další a další blbosti. Babiš ví, že musí získat dezoláty, aby dohnal generála Pavla, ale neuvědomuje si, že těmito kroky generálovo popularita jen stoupá, a že se za něj všichni postaví. Sledujeme politickou sebevraždu v přímém přenosu.

 

SPD? Hlavně hodně gelu, ať to klouže a nebolí

SPD spojením s Babišem očekává, že při jeho případném zisku vstoupí do vysoké politiky. Idealisté. Jejich kampaň s Baštou alá prezidentem byla nejtrapnější kapitolou celých voleb a Tomio Okamura už teď lituje, že si vybral právě jeho. Pan Bašta je nyní jistě rád, že má nyní klid a SPD si vybrala jiného koně. Ještě aby ne. Obecně vzato je ale otázkou, co Babiš, ale Okamurovi vlastně slíbil. Premiéra? Čert ví.

 

Andrej Babiš se vydal na cestu do pekla. SPD mu nepřidá, naopak ho srazí do většího bahna, než je teď. Buď je tak naivní a nebo zoufalý. Počkáme si na 27.1 na druhé kolo. Můj typ je jasný. Generál ho tvrdě přejede aneb Nikdy se nepaktuj s těmi, kdo nezískal ani pět procent. Čeká nás konec A.Babiše? Jaké hnusárny na generála Pavla chce vytáhnout? A získá Pavel voliče Nerudové? Necháme se překvapit. Připravte si kýble, bude kolem nás létat hodně špíny....

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Sabó | pondělí 16.1.2023 7:19 | karma článku: 41,79 | přečteno: 4882x