Nachystejte si atomový batoh, zásoby a...Přestaňte strašit lidi!!!

Není nic lepšího, než si pustit zprávy v televizi, a tam na vás vychrlí, že jsme ve válce a hrozí přímé ohrožení ČR atomovou bombou z Ruska. Výsledky těchto mystifikací mohou být strašlivé.

 

V úterý jsem si pustil na nejmenované televizi zprávy a nestačil jsem se divit. Moderátor tam diváky instruoval, co dělat v momentě, až v ČR začnou dopadat atomové bomby. Po výčtu všech nutností a zažehnutí strachu v lidem, nám pustili veselá zvířátka na závěr a konec a: Nedokázal jsem si představit, co děje v hlavách labilnějších, citlivějších lidí, po shlédnutí zpráv. Pochopil jsem to až druhý den.

 

 

"Až to tu bouchne, budete prosit."

Když potkáte ráno svou postarší sousedku, jak tahá tašky plné konzerv s tím, že se jí budou v době atomové války hodit, tak pochopíte, že tento typ zpravodajství může způsobit více škody než užitku. Lidé se bojí. Nejdříve covid, pak energetická krize a teď masírování ze všech stran o tom, že nám nad hlavami budou vybuchovat bomby. Zdravý rozum to nebere a bylo by třeba, aby už někdo zasáhl.

 

Fakta, miláčkové

Buďme realisté. Kdyby nám v současnosti hrozilo reálné nebezpečí ruského útoku, tak by o tom informovala sama vláda. Nic takového se nestalo. Území Ruska je nyní natolik monitorované, že bychom se o každém pohybu jejich atomových zbraní dozvěděli včas. Nic takového se neděje. Když už bych se měl bát, tak leda toho, že ti idioti udělají nějakou prasečinu v Záporožské atomové elektrárně, ale ne u nás.

 

Jodové tablety? Baví mě lidé, kteří vykoupili lékárny. Víte, jediné, co jste udělali bylo to, že jste dali lékárnám vydělat. V případě krize totiž tablety (ty opravdové, ne ten doplněk stravy, co vy) rozděluje stát. A vaše nákupy konzerv? Ano, bude výbuch, ale ne atomu, ale u vás na toaletě až budete ty vepřovky příští dva roky jíst, protože se to přeci nevyhodí.

 

 

Orgány: Konejte!

V této vyhrocené době by se měl konečně někdo z vlády odhodlat a uklidnit širokou veřejnost. Fakta jsou jasná, ale díky pravidelné masáži z médií si někteří lidé stále neuvědomují, že nám nic nehrozí. Věřím tomu, že jsou krizové linky pod permanentním vytížením s dotazy, co mají lidé dělat. Zamezme prosím šíření planých zpráv a uklidněme veřejnost.

 

Bát se můžete leda nedoplatku za plyn, ne toho, že budete ve sklepě chroustat konzervy a hledat pytlíky proti radiaci. Rusko má nyní tolik vlastních existenčních problémů, že použití atomu nepřipadá v úvahu. I kdyby Putin ten rozkaz vydal, tak ho jeho armáda neuposlechne. Rusko se řítí pomalu, ale jistě do soukolí revoluce a Ukrajina vítězí na plné čáře.

 

Radujte se z podzimu, za dva měsíce máme Vánoce a zapomeňte na negativní zprávy. Užijeme si jich ještě dost, ale žádná atomová válka nikdy nebude...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Michal Sabó | pátek 7.10.2022 6:04 | karma článku: 40,10 | přečteno: 6296x