Degenerace českého "dezoláta" aneb může i v Čechách dojít k puči??

Tento týden, byl v Německu odhalen a zastaven pokus o protivládní puč. Nastává otázka: Může k něčemu takovému dojít i u nás? Jsou tady hnutí, která se snaží manipulovat lidmi a převzít moc? Jaká jsou tu bezpečnostní rizika?

To, co se stalo v Německu, má scénář, jako kdyby se jednalo o špionážní seriál. Zkrachovalá aristokracie se dá dohromady s proruskými aktivistami, a plánuje svržení vlády. Jak říkám, kdyby šlo o nový román Fredericka Forsytha, neřeknu, ale ve 21.století??? Utopie. Utopie, ale bohužel reálná. Puč byl zastaven, ale položme si otázku: Je toto možné i u nás???

 

 

Česká republika na 1. místě??? Banda proruských pomatenců

 

Organizace Česká republika na 1. místě, kterou vede kontroverzní podnikatel Ladislav Vrabel, zrovna dnes plánuje pochod před Úřad vlády. Tato organizace dlouhodobě vystupuje s cílem svrhnout českou vládu. Za tímto účelem již uskutečnila řadu demonstrací, na kterých se sešli desetitisíce lidí. Výsledek??? Jsou všem pro smích.

 

 

Dezolát: zmanipulovaný, nespokojený občan

 

Kdo je vlastně podporovatelem hnutí Česká republika na 1. místě? Tzv. "dezolát" potažmo "flastenec." Pokud měl někdo pocit, že podporovatelé Okamurovi SPD jsou fanatici, tak se plete. Proti dezolátům jsou čajíček. Dezolát je prototypem člověka z nižší třídy, s ne zrovna vysokým IQ, který je snadno manipulovatelný a ovlivnitelný fake news. Právě na tom si celé hnutí staví svou základnu. Fake news, jsou nebezpečná zbraň a Vrabelovi lidé, ji umí použít. To se panu Vrabelovi opravdu musí nechat. Povedlo se mu zmanipulovat tisíce lidí.

 

 

Fialova vláda jsou fašisti a ČR plánuje atomový útok na Rusko

 

Pokud chcete nahlédnout mezi mozkovou kapacitu podpůrců pana Vrabela, doporučuji jeho kanál na youtube. Komentáře pod jeho videi jsou více než úsměvné. Za co všechno, že může naše vláda? Odpovím zkráceně: Za všechno! Vysoké ceny energií, drahotu v ČR, válku na Ukrajině....Premiér Fiala je prostě zlořád a fašista. EU a USA jsou vrazi a Putinovo Rusko jsou naši top spojenci. Přesně tak. Rusové jsou naši bratři Slované! A tomu všemu oni věří. Dokonce věří i Vrabelovo tvrzení, že naše vláda a armáda chystá jaderný útok na Rusko. Vtipné? Už ne.

 

 

Všechno všem!

 

Vrabelo hnutí by si přálo „Naprostou samostatnost ČR na okolním světě.“ Bez legrace. Jejich snem je, aby jsme nic nedováželi a vše si sami vyráběli. Těžko jim vysvětlíte, že pak bychom klesli na úroveň KLDR, jedli šišky, a zadek si utírali lopuchem. Tito lidé nebezpečně věří každé mystifikaci. Jsou nespokojení a chtějí změnu. Ovšem nelogicky a k horšímu.

 

 

Řešení?

 

Vláda by měla zakročit v jedné věci. Konec šíření fake news. Jak vidíme na tomto příkladu: Češi, zejména ti méně chytří, jsou velice snadno ovlivnitelní. Kupříkladu i tak, že hnutí pana Vrabela posílají miliony, za které jsou neskonale rádi jeho věřitelé. Zamezme šíření fake news, učme už školní děti rozpoznávat falešné informace od skutečných, nebo nám brzy vyroste celá generace dezolátů.

 

A teď odpověď na otázku, zda-li je možné, aby se v Čechách uskutečnil puč. Není! Čech je od přírody řvoun. Chodíme na demonstrace, nadáváme na internetu a v hospodě, ale udělat nějakou zásadní akci? Opravdu ne. Jděte se dnes od 13.00 podívat před Úřad vlády. Plná "huba" řečí, ale po skončení akce se jde na pivo a domů. V ČR maximálně hrozí útok jednotlivce-fanatika, ale revoluce? Hloupost.

 

Zamezme šíření fake news a trestejme lidi, co je vytváří. Pak bude v téhle zemi klid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Sabó | sobota 10.12.2022 7:01 | karma článku: 24,40 | přečteno: 742x