Huawei, čínský velvyslanec a kličkař

Podle pána, jehož jméno se vzhledem k permanentní mezinárodní ostudě stydím i vyslovit, čínský velvyslanec údajně "nestandardním" způsobem vyjádřil stanovisko čínské strany. Tato nápověda vládní PR ale přišla až po dvou dnech.

    Toto bohužel běžné chování bývalého nomenklaturního bolševika, agenta zločinecké StB, prokazatelného lháře a křivopřísežníka, trestně stíhaného kvůli podvodům, politického amatéra, nestydícího se měnit prohlášení i 2x za den, přece už nemůže nikoho překvapit. Natož v kontextu těch ostatních tato menší lež o průběhu jednání v Průhonicích. Jeho klasické infantilní vyjádření pro velvyslance - to jsem nebyl já (vláda), to oni (kupodivu vládní agentura) říkali, že Huawei a Čína nás špicluje - jen opakovaně svědčí o politickém primitivismu. 

    Že zloduch říká něco jiného v zahraničí nebo pro uši čínského velvyslance a jinak to prezentuje svým částečně fanatickým, spíše nevzdělaným, nepříliš hloubavým nebo jinak postiženým příznivcům, jsme si už zvykli, ale nám ostatním, nepatřícím mezi zbloudilé ovce, to přesto permanentně vadí. Nepočítaje bolševiky a další nestandardní hnutí se jedná asi o 53% voličů.

    Věčná ostuda ČR v EU i významných světových denících, způsobená autoritářským premiérem bez skrupulí a sebereflexe, nemůže přemýšlivé lidi jimž osud naší republiky není lhostejný nechat klidnými. Neustále je tak důvod k protestům ve spořádané občanské společnosti. Ty byly dost viditelné - nejen v říjnu a listopadu 2018. 

    Parodoxní je, že protesty Francouzů proti zvýšení daní z pohonných hmot atd., čítající 8-10.000 účastníků v Paříži (objektivně ale mnohem agresívnějších), jsou nejen pro naše média zajímavější než 30.000 rebelů protestujících proti nemorálnímu premiérovi v Praze. 

    Je 1. ledna 2019 tak závěrem přeji všem lidem dobré vůle hodně štěstí a pohody v novém roce a v neposlední řadě i dobré zdraví. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Šabatka | úterý 1.1.2019 11:07 | karma článku: 18,18 | přečteno: 544x