Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi to měla být dobrá myšlenka, která se zcela nepovedla zformulovat. O tom, co Vám nové technologie dají nebo vezmou, si výhradně rozhodujete Vy sám. Takže jestli se prsíte na fcb, a nemůžete se odtrhnout, je čistě Váš problém.....Vypnout se dá úplně všechno - od TV, počítače až po mobil.

0 0
možnosti

Mně technologie city ani emoce nevzala ... a neznám nikoho, komu jo. Moje prsa na fb zatím také nikdo nekomentoval. Asi jste jen příliš afektovaný, mladý pane. Přeji Vám, ať Vás to přejde.

0 0
možnosti
Foto

:) Bylo by divné, kdyby Vaše prsa někdo komentoval. Možná neznáte, zkuste se lépe podívat, třeba ani vidět nechcete:)))), jak většina:)

0 0
možnosti
PB

...... žišmarjááá, chlape !,- tak to prostě vypnite a praskejte ven, do putyky, do kina, do knihkupectví, na zmrzku, za babama,- ..... je tohleto vůůůbec možný ?!?

0 0
možnosti
Foto

a o čem píšu asi tento blog?:)))

0 0
možnosti
OP

Oni vám duši nevzali, ani nedali klávesnici, tak to nikdy není. Každá doba má své náhražky skutečného života, v každé době se těchto náhražek chytá spousta lidí a také jsou v každé době oběti. Každý člověk má vždy více příležitosti se buď na náhražky neupnout nebo se ze závislosti vyléčit. Takový byl, je a bude život :-)

4 0
možnosti
Foto

Určitě máte v něčem pravdu, ale zkuste se podívat jaký je tlak na mladou generaci. Od mlada nás učí, musíš umět to a to, musíš jít po té cestě. A prostě facebook nahrazuje sociální vazby. Jen málo lidí má charakter vybočit...

0 0
možnosti
JZ

Technologie nám nic nevzala, jestli někomu něco chybí, vzal si to sám. A děti od toho vyžeňte, pokud jsou tím až moc zaujaté. Nemají z toho rozum, jsou to ještě děti.

2 0
možnosti
HP

Kecy o odcizování se podepřený dvěma vymyšlenýma příběhama = záruka kvality.

0 0
možnosti
Foto

:) Lepší než kecy bez vlastního ..;)

0 0
možnosti
RE

....na facebooku? Co to je??:-):-)

2 0
možnosti
Foto

To je ten kamarád, co Vás má rád:)))

0 0
možnosti
KC

Jirko, máte pravdu, přesto bych si dovolil něco podtrhnout: Starořecký filozof Sokrates, když šel po agoře - tržišti, řekl: Tady je tolik krásných věcí, bez nichž se dokážu obejít ! Máme sice téměř všechno, nač si vzpomeneme, přesto nejsme šťastni. Sokrates nám ukázal, že trvalého štěstí lze dosáhnout právě tehdy, když se nestaneme otroky předmětů, protože člověk může být šťastný i tehdy, když nemá vůbec nic. Největší poklady jsou naprosto zdarma; jsou jimi úsměv, podpora bližních, úcta, pochvala, zdvořilost, ochota ke spolupráci... K tomu mobil ani počítač nepotřebuju.

5 0
možnosti
Foto

R^To jste napsal velice trefně. Je divná doba.

2 0
možnosti
Foto

Moc dobře napsáno. Obraz dnešní doby. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 808x
Moje cesta se rozjela v listopadu 1989. Životem jsem šlapal se vší silou, přesto jsem sem tam uklouzl. Na něco jsem hrdý, jiné mi přináší stud. Nedá se to změnit, už se to prostě stalo. Občas jsem se ztratil, občas byl naivní, ale stále jsem zůstal sám sebou...:))))