Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi to měla být dobrá myšlenka, která se zcela nepovedla zformulovat. O tom, co Vám nové technologie dají nebo vezmou, si výhradně rozhodujete Vy sám. Takže jestli se prsíte na fcb, a nemůžete se odtrhnout, je čistě Váš problém.....Vypnout se dá úplně všechno - od TV, počítače až po mobil.

0 0
možnosti

Mně technologie city ani emoce nevzala ... a neznám nikoho, komu jo. Moje prsa na fb zatím také nikdo nekomentoval. Asi jste jen příliš afektovaný, mladý pane. Přeji Vám, ať Vás to přejde.

0 0
možnosti
Foto

:) Bylo by divné, kdyby Vaše prsa někdo komentoval. Možná neznáte, zkuste se lépe podívat, třeba ani vidět nechcete:)))), jak většina:)

0 0
možnosti
PB

...... žišmarjááá, chlape !,- tak to prostě vypnite a praskejte ven, do putyky, do kina, do knihkupectví, na zmrzku, za babama,- ..... je tohleto vůůůbec možný ?!?

0 0
možnosti
Foto

a o čem píšu asi tento blog?:)))

0 0
možnosti
OP

Oni vám duši nevzali, ani nedali klávesnici, tak to nikdy není. Každá doba má své náhražky skutečného života, v každé době se těchto náhražek chytá spousta lidí a také jsou v každé době oběti. Každý člověk má vždy více příležitosti se buď na náhražky neupnout nebo se ze závislosti vyléčit. Takový byl, je a bude život :-)

4 0
možnosti
Foto

Určitě máte v něčem pravdu, ale zkuste se podívat jaký je tlak na mladou generaci. Od mlada nás učí, musíš umět to a to, musíš jít po té cestě. A prostě facebook nahrazuje sociální vazby. Jen málo lidí má charakter vybočit...

0 0
možnosti
JZ

Technologie nám nic nevzala, jestli někomu něco chybí, vzal si to sám. A děti od toho vyžeňte, pokud jsou tím až moc zaujaté. Nemají z toho rozum, jsou to ještě děti.

2 0
možnosti
HP

Kecy o odcizování se podepřený dvěma vymyšlenýma příběhama = záruka kvality.

0 0
možnosti
Foto

:) Lepší než kecy bez vlastního ..;)

0 0
možnosti
RE

....na facebooku? Co to je??:-):-)

2 0
možnosti
Foto

To je ten kamarád, co Vás má rád:)))

0 0
možnosti
KC

Jirko, máte pravdu, přesto bych si dovolil něco podtrhnout: Starořecký filozof Sokrates, když šel po agoře - tržišti, řekl: Tady je tolik krásných věcí, bez nichž se dokážu obejít ! Máme sice téměř všechno, nač si vzpomeneme, přesto nejsme šťastni. Sokrates nám ukázal, že trvalého štěstí lze dosáhnout právě tehdy, když se nestaneme otroky předmětů, protože člověk může být šťastný i tehdy, když nemá vůbec nic. Největší poklady jsou naprosto zdarma; jsou jimi úsměv, podpora bližních, úcta, pochvala, zdvořilost, ochota ke spolupráci... K tomu mobil ani počítač nepotřebuju.

5 0
možnosti
Foto

R^To jste napsal velice trefně. Je divná doba.

2 0
možnosti
Foto

Moc dobře napsáno. Obraz dnešní doby. R^

2 0
možnosti