Ženy v boji za ženskost

Další úspěch socialismu. „Elity“ nám říkají jak se máme chovat a jak budou naše peníze investovat do podpory imigrantů, především do nevládek a neziskovek, čím se zvýší zaměstnanost. Jako dřív.

Bohužel ve všeobecné kampani na podporu této myšlenky postrádám více hlasů žen. Poněkud mě to překvapuje, a rád bych proto vyprovokoval důležitější polovinu lidstva k boji za svá práva.

Situace českých žen je těžká. Už taková -náctiletá si čte jak ulovit kluka, jak ho uspokojit (v posteli, naše babičky spíš v kuchyni), jak se balí edarling. Chudák holky, neustále na lovu. Jak se dobře rozvést, jak si pořídit přítele, jak získat od státu podporu pro osamělé matky. To je jedna v jednom kole. Být vámi přestoupím na tu jedinou správnou víru. Manžela vám vyberou rodiče, on vás bude zahrnovat zlatem (pokud bude výběr úspěšný) a pokud by po vás chtěl nějakou práci, doporučíte mu další ženy. S těmi si pak pokecáte a případně se domluvíte na sankcích proti němu. Známe to.  Jediné co budete muset zvládnout je rodit děti. Protože jestli chceme trumfnout Afričanky s jejich průměrem mezi pěti a více, pak každá musí porodit alespoň deset. Tak si to vymysleli někteří politici.

Nebudete se muset honit za módními výstřelky. Stačí vám jedno roucho na sebe a druhé do prádla. Navíc vás nebudou muži obtěžovat, znáte přece to přísloví o kupování zajíce v pytli. Ale snažte se prosadit požívání alkoholu v maximální míře. Protože mužští budou sedět u piva a budete mít klid. Navíc potrestáte muže z muslimských zemí, protože jsou z našich žen opravdu na větvi. Jen dvakrát jsem zažil  jak muž sahal na cizí ženu. Tedy zepředu a na ulici. V obou případech to byl Arab a v obou případech to bylo v Čechách. Doma by mu to neprošlo.

Také nebudete muset držet linii. Správná manželka musí být tlustá. To je historický pozůstatek z dob, kdy investice musela přežít i období hladu. Takže čím tlustší žena, tím lepší koupě.

A určitě vás nikdo nebude ponižovat v plavkách na přehlídkových molech, nebude vás nutit pózovat na veletrzích a vnucovat propagační materiály, které chlapy nezajímají, protože vám koukají na nohy.

A to zdaleka nejsou všechny výhody. Takže holky, přehodnotit situaci a do toho. Čas kvapí.

Poznámka. Představte si, že se našli lidé, kteří tento trend nechápou. Ale těm bych chtěl vzkázat, že ho podporují i velice významné osobnosti z křesťanského prostředí. A těm snad můžete věřit.

Autor: Karel Ryšán | středa 2.9.2015 8:11 | karma článku: 20,27 | přečteno: 630x
  • Další články autora

Karel Ryšán

Čekám a čekám…

25.9.2019 v 13:25 | Karma: 25,64

Karel Ryšán

Jak rozumět informacím!

17.8.2019 v 14:25 | Karma: 12,84

Karel Ryšán

Proč jsem optimista?

8.3.2019 v 9:21 | Karma: 12,35

Karel Ryšán

Svaté pravdy

1.3.2019 v 8:30 | Karma: 15,71

Karel Ryšán

Na obranu paní Schillerové

24.2.2019 v 9:16 | Karma: 38,25