Řešit, to umíme!

Neustálé řeči o (ne)kvalitě potravin mě unavují. Trvá to příliš dlouho a stále se objevují nové a nové případy. A naši zástupci budou podávat připomínky, námitky, stížnosti atd.

Kdyby mě přítel pozval na oběd a na talíř předložil něco jiného než sobě, a k tomu ještě méně kvalitního a méně dobrého, slušně bych poděkoval a odešel. A přítel by přestal být mým přítelem. Někteří z vás budou namítat, že kvalitu nemusí poznat. Tak to je lituji. I zvířátka spolehlivě poznají co je dobré a co ne. Nemluvě o tom, že máme spoustu odborníků – dobrých přátel, kteří nám umí poradit. Prostě a stručně – měli bychom se naučit řešit malé problémy rychle a rázně, než přerostou do velkých problémů.

Jak prosté.

Autor: Karel Ryšán | sobota 22.7.2017 9:05 | karma článku: 13,22 | přečteno: 163x
  • Další články autora

Karel Ryšán

Čekám a čekám…

25.9.2019 v 13:25 | Karma: 25,64

Karel Ryšán

Jak rozumět informacím!

17.8.2019 v 14:25 | Karma: 12,84

Karel Ryšán

Proč jsem optimista?

8.3.2019 v 9:21 | Karma: 12,35

Karel Ryšán

Svaté pravdy

1.3.2019 v 8:30 | Karma: 15,71

Karel Ryšán

Na obranu paní Schillerové

24.2.2019 v 9:16 | Karma: 38,25