Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Je zajímavé, jak intenzivně plačky nechtějí znát pravdu.

0 0
možnosti
DR

Jenom netuším čemu se hospodští tak strašně diví až nyní. Že důchodci a nejen oni si chodí pro obědy do školních jídelen je objev asi tak velký jako že země je kulatá.

1 0
možnosti
Foto

Důchodci v Česku se mají podle našich volených zástupců lidu nadmíru skvěle (přesně jak líčí autor - provádí pravidelnou celodenní inspekční cestu po místních lokálech a skončí v nočních barech, odkud se nechají taxíky odvézt do svých rezidenčních bytů, kde ve 3 ráno se škytnutím pozdraví portýra) - a to ještě v lednu dostanou v průměru 9 stovek. Naši vyvolení si ovšem za nic na světě nemíní připustit, že těmi zvýšenými důchody důchodci zaplatí právě od ledna zvýšené náklady na bydlení a pokud se nebudou mít o trochu lépe, budou se mít aspoň pořád stejně. BLBĚ!! ;-O Autorovi karma a zdravím. ;-)

4 0
možnosti
VH

Důchodci se mají podle Neználků stále hůř.

Uveďme můj příklad: Definitivní výše důchodu byla stanovena k 1.1. 2004. Takto stanovený důchod vzrostl k 1.1.2017 na 152 % (tedy více než o polovinu). Ve stejném obddobí (roky 2004 až 2017) byla inflace 32 % (cenová úroveň vzrostla na 132 %. Ať počítám, jak počítám, můj reálný důchod je o 15 % vyšší, než před čtrnácti roky. Není to moc. Jen nejsou pravdivé kecy a klesající úrovni důchodců. (Samozřejmě vím, že spotřební koš důchodce je odlišný od průměrného koše. Jenže zase ne o tolik. A jakým vlastně směrem z hlediska inflace?)

Doporučení: nejprve se informovat, pak psát.

Poznámka na okraj: Tak, jako žába nepostřehne zhoršující se podmínky (ohřev vody), je-li zhoršení pomalé, tak ani důchodce nepostřehne postupné zlepšování.

0 3
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik