Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Je zajímavé, jak intenzivně plačky nechtějí znát pravdu.

0 0
možnosti
DR

Jenom netuším čemu se hospodští tak strašně diví až nyní. Že důchodci a nejen oni si chodí pro obědy do školních jídelen je objev asi tak velký jako že země je kulatá.

1 0
možnosti
Foto

Důchodci v Česku se mají podle našich volených zástupců lidu nadmíru skvěle (přesně jak líčí autor - provádí pravidelnou celodenní inspekční cestu po místních lokálech a skončí v nočních barech, odkud se nechají taxíky odvézt do svých rezidenčních bytů, kde ve 3 ráno se škytnutím pozdraví portýra) - a to ještě v lednu dostanou v průměru 9 stovek. Naši vyvolení si ovšem za nic na světě nemíní připustit, že těmi zvýšenými důchody důchodci zaplatí právě od ledna zvýšené náklady na bydlení a pokud se nebudou mít o trochu lépe, budou se mít aspoň pořád stejně. BLBĚ!! ;-O Autorovi karma a zdravím. ;-)

4 0
možnosti
VH

Důchodci se mají podle Neználků stále hůř.

Uveďme můj příklad: Definitivní výše důchodu byla stanovena k 1.1. 2004. Takto stanovený důchod vzrostl k 1.1.2017 na 152 % (tedy více než o polovinu). Ve stejném obddobí (roky 2004 až 2017) byla inflace 32 % (cenová úroveň vzrostla na 132 %. Ať počítám, jak počítám, můj reálný důchod je o 15 % vyšší, než před čtrnácti roky. Není to moc. Jen nejsou pravdivé kecy a klesající úrovni důchodců. (Samozřejmě vím, že spotřební koš důchodce je odlišný od průměrného koše. Jenže zase ne o tolik. A jakým vlastně směrem z hlediska inflace?)

Doporučení: nejprve se informovat, pak psát.

Poznámka na okraj: Tak, jako žába nepostřehne zhoršující se podmínky (ohřev vody), je-li zhoršení pomalé, tak ani důchodce nepostřehne postupné zlepšování.

0 3
možnosti