Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Napsal jste to výborně ! Někteří s Vámi nebudou souhlasit, ale je to tak. Pokud pořád někdo mele o dotacích, přimíchávání bio je nařízení EU a bere je jako ostatní zemědělci v této republice.

Nejlepší je na tom to, že po něm jedou lidé, kteří v životě nevytvořili žádnou hodnotu, jen používají v parlamentu jako jediný výrobní nástroj svoje ústa a mají možná miliardy na kontě ! R^R^R^

1 0
možnosti

Ne, že bych byla nějak choulostivá. Jen nechápu proč mě mínusujete, a pak uděláte totéž - jen jste měl potřebu slovního doprovodu...

0 0
možnosti
PV

P14a83v50e75l 23V66é48b56r

10. 12. 2016 9:59

Píšete: "Babiš za svou roli nic nebere."

Jenomže, už teď bere jak zjednaný, ale nikoliv ve formě platu. Tůhle např. bral 55 melónků ve formě dotace (jemu za normálních okolností nepříslušející) a tak nějak průběžně miliardové dotace na zhoršování kvality životního prostředí a kvality benzínu.

A dostane ještě víc - jen co se EET a bonzovací web pořádně rozjedou.

P.S. není pravdou, že kdo nekrade, nemusí se žádné kontroly bát, neboť každá kontrola, chce-li, nalezne v sebelépe vedeném účetnictví nějakou tu mušku a pro malého podnikatele představuje takovou zátěž, třeba jenom ve formě promarněného času, že několikrát opakovaná kontrola ho spolehlivě zničí.

4 3
možnosti
Foto

Babiš je jediný "politik", kterého je možné poslouchat. Je na něm zřejmé, že není figurkou mafie, které se většina politiků za pár úplatků zaprodala a teď skáčou jak kmotři pískají. Kalousek nás zadlužil 600 mld, Sobotka 400 mld a Babiš letos bude snad mít i přebytkový rozpočet. Jako první řeší super zlodějny v DPH, zlodějny z hazardu i zlodějničky podnikatelů zatajujících příjmy. Proč to nedělali jeho předchůdci? Protože lobbisté rozdávali tučně nabité obálky.

3 2
možnosti
  • Počet článků 530
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 907x
Autor je zvídavý a v tom je ten problém. V přírodních a technických vědách je poznání v určitém čase jednoznačně dané. Ve společenských má deset lidí jedenáct názorů, samozřejmě správných. Jak si vybrat? Například na blogu. Pokud máte dojem, že některé věci zlehčuje, tak máte pravdu. Když už lepší možnost nemá.

Seznam rubrik