Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Napsal jste to výborně ! Někteří s Vámi nebudou souhlasit, ale je to tak. Pokud pořád někdo mele o dotacích, přimíchávání bio je nařízení EU a bere je jako ostatní zemědělci v této republice.

Nejlepší je na tom to, že po něm jedou lidé, kteří v životě nevytvořili žádnou hodnotu, jen používají v parlamentu jako jediný výrobní nástroj svoje ústa a mají možná miliardy na kontě ! R^R^R^

1 0
možnosti

Ne, že bych byla nějak choulostivá. Jen nechápu proč mě mínusujete, a pak uděláte totéž - jen jste měl potřebu slovního doprovodu...

0 0
možnosti
PV

P86a42v14e76l 84V97é39b85r

10. 12. 2016 9:59

Píšete: "Babiš za svou roli nic nebere."

Jenomže, už teď bere jak zjednaný, ale nikoliv ve formě platu. Tůhle např. bral 55 melónků ve formě dotace (jemu za normálních okolností nepříslušející) a tak nějak průběžně miliardové dotace na zhoršování kvality životního prostředí a kvality benzínu.

A dostane ještě víc - jen co se EET a bonzovací web pořádně rozjedou.

P.S. není pravdou, že kdo nekrade, nemusí se žádné kontroly bát, neboť každá kontrola, chce-li, nalezne v sebelépe vedeném účetnictví nějakou tu mušku a pro malého podnikatele představuje takovou zátěž, třeba jenom ve formě promarněného času, že několikrát opakovaná kontrola ho spolehlivě zničí.

4 3
možnosti
Foto

Babiš je jediný "politik", kterého je možné poslouchat. Je na něm zřejmé, že není figurkou mafie, které se většina politiků za pár úplatků zaprodala a teď skáčou jak kmotři pískají. Kalousek nás zadlužil 600 mld, Sobotka 400 mld a Babiš letos bude snad mít i přebytkový rozpočet. Jako první řeší super zlodějny v DPH, zlodějny z hazardu i zlodějničky podnikatelů zatajujících příjmy. Proč to nedělali jeho předchůdci? Protože lobbisté rozdávali tučně nabité obálky.

3 2
možnosti