Gastronomické perličky při cestování.

Tento blog byl vytvořen na časté žádosti mých klientů, studentů a všech, kteří chtějí vědět vše kolem dobré gastronomie. Není restaurace jako restaurace...

Tento blog byl vytvořen na časté žádosti mých klientů, studentů a všech, kteří chtějí vědět vše kolem dobré gastronomie. Není restaurace jako restaurace... Gastronomií se zabývám více jak 15 let a snažím se své, poznatky, ale zejména svojí praxi a zkušenosti předat dál. Jezdí ke mě stážisté z celé republiky, kterým se snažím ukázat a naučit je trochu opačný směr vedení pracovníků a vedení celého restauračního kolotoče.Utvořil jsem více jak 30 konceptů restaurací a vedl jak vyhlášené podniky, tak podniky, které byly před úpadkem. Nyní pracuji na knize: Jak mít nebo nemít úspěšnou restauraci a zvažuji založení gastronomického průvodce plzeňskými restauracemi. Nikdo není dokonalý, každý děláme sem tam nějakou chybu i já i Vy. Tato stránka není určená k průvodci jak má vypadat gastronomie, ale sem tam k zamyšlení a napsání pár řádků o restauračních zařízeních, které občas navštívím. Jsem někdy hodně zklamán, když brouzdám naší republikou a navštívím katastrofální podniky. Rád si zajdu do obyčejné hospůdky a dám si klasického utopence nebo tlačenku, sekanou či nakládaný hermelín a když to v té obyčejné třeba byť vesnické hospůdce umí dobře naservírovat a prodat jsem maximálně spokojený člověk

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumil Rydrych | úterý 19.1.2016 8:50 | karma článku: 6,61 | přečteno: 191x