EET pro všechny stejně ? Výsměch p. Babiše

Otázka: EET pro všechny stejně opravdu.? Blbost.!!! Za mě jen bič na poctivé podnikatele... Poctivé podnikatele vytlačí nepoctivci...

Jako manažer restaurace se mě EET týka jako každého jiného restauratéra. Pan Babiš hlásá jak jsou podmínky pro všechny stejné...Ale je tomu opravdu tak.? Dnes a denně se setkávám s podniky, které podvádějí a neodesílají data tak jak by měli. Příklad uvedu při návštěvě WOK EXPRESS v Olympii v Plzni. Při návštěvě obchodního centra a kina dostanete hlad jako každý jiný. Jelikož nejsem příznivec Fast foodu, ale hlad je silnější hrnu se k WOK EXPRESS objednávám si pekingské kuře s rýží. Při placení čekám marně na účtenku, kterou si personál nechává asi záměrně u sebe, tudíž ji vyžaduji. Marně na ní hledám kódy z EET. Otázka proč není platba evidována ??? My máme vyjímku  do 1.3.2017 se ozývá od pokladní. Bohužel mi není známo, že bych si odnášel jídlo s sebou, ale konzumuji ho zde na místě. V tom obsluha sice přemýšlí, ale nic se neděje. To je ta rovina pro všechny???  Další případ byl v centru Plzně na kávě... Na účtence stojí napsáno : Počkejte si na svůj účet ze systému EET... Po 20 minutách odcházím bez jakéhokoliv evidovaného účtu. Nevěřím tomu, že státní orgány stihnou zkontrolovat všechny podniky jak mají ani za deset let. Více věřím tom, že budou kontrolovat jen Ty co na něco poukazují... Pokud p. Babiš takto vidí rovinu pro všechny už se nedivím jeho lehce nabitým majetkem.

Za mě velká nespravedlnost a nesmyslnost EET. Zase z toho vyjdou dobře jen podvodníci a poctivci budou muset skončit, protože nepoctivci je převálcují svými stále nízkými cenami, protože neevidují řádně tržby a krátí vesele DPH. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumil Rydrych | čtvrtek 9.2.2017 12:48 | karma článku: 28,00 | přečteno: 1803x