Zcestné představy nebe i pekla.

Kladu si otázku proč lidé chtějí do pekla a nebe považují za peklo? V lidech koluje představa, že nebe je místo kde je nuda, andělé létají na obláčcích a všichni se klanějí starci na trůnu. V pekle naopak hraje rocková hudba, poskakují čerti a mastí karty.

Těžko říci kde se vzaly tyhle představy, protože nejsou biblické.

Když, čtu bibli a především zjevení, tak tyto listy čtu s velikým soustředěním a nadšením. Jsou plné tajemna a odkrývají nám něco málo z toho, co svět čeká, něco o novém nebi a zemi o nebeských bytostech…

Jestliže Bůh stvořil tento svět tak nádherně a rozmanitě a komplikovaně, že lidská mysl dokáže pochopit jen minimum z toho všeho. Je úvaha, že nové nebe a nová zem bude nudná na místě??? A k tomu budeme mít duchovní tělo, ne to které máme teď a je omezené. Víme, že tam nebude ani trocha zla, bude panovat láska. Je to asi těžké pochopit v dnešní době, kdy jsme okrádání, manipulování a něco udělat nezištně se moc nevidí.

A představy pekla?

Představte si, že sedíte u zubaře a zubař vám vrtá do bolavého zubu, který není umrtven. Vnímáte jen nepřetržitě bolest a přemýšlíte nad tím, kdy to konečně skončí. V pekle to bude něco podobného, ani trocha dobra, jen pláč, nenávist, bolest.

Satanovým největším vítězstvím v této době je, že do lidí vložil představu, že satan a peklo neexistuje a jestli už tak s čerty, kteří nejsou až tak zlí.

Lidé probuďte se a uvědomte si, že na vás je rozhodnutí, které změní váš život i to kde strávite věčnost. Na jedné straně je něco překrásného a nepopsatelného a na straně druhé děs a hrůza. Přejí vám, a abyste se rozhodli pro Pána a už tady na zemi zakusili z jeho lásky a na věčnosti se společně radovali a užívali opravdového života, plného krásy, napětí, adrenalinu a vzrušení. A poznali jak všemocný, úžasný, spravedlivý a milující je Bůh.

Autor: Daniel Rusz | pondělí 2.5.2011 20:43 | karma článku: 13,24 | přečteno: 1248x
  • Další články autora

Daniel Rusz

Za „koho“ bojovat?

6.5.2014 v 14:51 | Karma: 6,67

Daniel Rusz

Naděje lepšího života

22.3.2012 v 11:06 | Karma: 7,93

Daniel Rusz

Položit život pro druhého

6.1.2012 v 10:33 | Karma: 13,21

Daniel Rusz

Víra, nikoli vědecký názor

4.1.2012 v 10:46 | Karma: 11,99

Daniel Rusz

Radost jménem spasení

31.12.2011 v 16:12 | Karma: 12,51