Pivo Tour de Příbor 2015 – pivní pochod Karla Svobody.

V sobotu 22. srpna se bude konat v rodišti Sigmunda Freuda, v Příboře, již 5. ročník pivního pochodu Karla Svobody.

Úkolem pivního pochodu je navštívit minimálně 10 ze 14 vybraných příborských letních zahrádek a na nich si dát minimálně jedno malé pivo. Tyto zahrádky pak každý účastník pochodu oznámkuje jako ve škole od jedničky do pětky. Hodnotí se kvalita piva, vstřícnost a rychlost obsluhy a taktéž prostředí letní zahrádky.

Prezentace se uskuteční v pivnici Letka od 12:30 do 15:30, kde bude každý soutěžící vybaven mapou, seznamem hospod a účastnickou plackou. Vstupné je dobrovolné. Cíl pochodu je stanoven na 20:00. Do tohoto času by měl každý soutěžící dojít nebo se doplazit do Restaurace Mexico, kde bude závěrečný Jam Session. Při něm budou vylosování ze všech, kteří pochod zdárně dokončili, šťastlivci, kteří obdrží nějakou tekutou nebo masitou cenu, kteréžto do tomboly věnují zahrádky, kde se bude pochod konat.

Závěr večera pak bude patřit domácí rockové bandě VAR, která svými libými, romantickými tóny navodí tu správnou pivně-rockovou atmosféru. Na toto zakončení jsou zváni i nesoutěžící, tj. rodiče, prarodiče, děti, kamarádi a taky fanklub soutěžících pivařů. 

Pochod a závěrečná hudební veselice se koná za každého počasí!

 

Autor: Jiří Ručka | neděle 9.8.2015 10:13 | karma článku: 11,10 | přečteno: 555x