„Oteplilo se!“, jásá kuřák…a jeho kamarád nekuřák…

…už jim nehrozí Kuřácká chřipka, která letošní zimu řádí mezi kuřáky a klátí jednoho kuřáka za druhým. To vše díky zavedení Protikuřáckého zákona č.65/2017 Sb., který vešel v platnost 31. května 2017.

V minulosti tu byla Prasečí chřipka, za kterou můžou imperialisti. Taky Ptačí chřipka, na niž se podepsali hlavně fundamentalisti. Dále Mravenčí chřipka, jenž mají na svědomí revanšisti a Slepičí chřipka, kterou mají na svědomí oportunisti. Ještě tu máme Králičí chřipku, za kterou může Kalousek. On vlastně může za všechny chřipky.

Ale letošní zimu ani jedna z těchto chřipek neochromila chod Země České. Letošní zimu ochromila chod Země České chřipka kuřácká. Kuřáci byli totiž vyhnáni díky zákonu č.65/2017 Sb., ze svých teplých stoliček v restauracích a barech na „vzduch“. Jen kdyby tam na vzduchu nebylo mínus 10°C a méně. Kuřáci byli taky vyhnáni ze všech veřejně volně přístupných vnitřních prostor, letišť, nástupišť a zastávek pěkně do průvanu. A tam ať si mrznou! Ono je to odnaučí kouřit!

Neodnaučilo. Kuřáci se nám tam pěkně nachladili. Dostali Kuřáckou chřipku, kterou pak přenášeli na nás zdravé nekuřáky. To je ale nezodpovědnost. Který idiot to vymyslel?

…a ten bordel, co tam po kuřácích zůstává. Všude po zemi samé vajgly, plivance a hlasité opilecké kecy o politice, fotbale a promiskuitní sousedce.

Po internetu teď koluje jeden fór:

„Podle nejnovějšího výzkumu není nejčastější příčinou úmrtí kuřáků rakovina, ale chlad“.

Už jen čekám, kdy začnou výrobci cigaret dávat povinně zimu na obal krabiček od cigaret a tabákových výrobků.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Ručka | neděle 11.3.2018 13:15 | karma článku: 25,32 | přečteno: 937x