Kellner, Bakala, Babiš by se měli stydět,

protože je zahanbila svým neskutečným činem obyčejná důchodkyně Irena Hájková z České Lípy, která darovala na dostavbu zařízení pro děti v nouzi Klokánek 1 milion korun.

To že má Petr Kellner majetek za 160 miliard korun, Zdeněk Bakala za 35 miliard korun a „chudý příbuzný“ Andrej Babiš za 19 miliard korun je sice „chvályhodné“, ale aby obyčejná důchodkyně prodala svůj dům a peníze nepoužila pro své vlastní „radovánky“, ale pro pomoc potřebným není až tak běžný čin.

Kdyby výše jmenovaní „chudáci“ uždíbli jen drobeček ze svého majetku, tak by asi zřejmě vykrváceli. Aspoň mi to tak připadá. A za jejích pár drobečků by Klokánku mohlo stát několik stovek. Taky by se mohl z jejích „uždíbků“ několik let financovat jejích provoz. Ale to milí pánové nemají určitě v úmyslu. Vždyť jsou nadevše důležitější věci pro život, které musí nakoupit. Drahá letadla, lodě, celé ostrovy, luxusní sídla po celém světě atd. O autech, zlatých hodinkách nebo závodních koních už ani nemluvím.

A tak jsme se bohužel dožili doby, kdy náš stát musí zachraňovat obyčejní občané, aby si ti „neobyčejní“ mohli dopřát ještě více luxusu.

A  propo, napadá mě otázka, mají už tito „topchudáci“ vykoupeny všechny parcely na Měsíci nebo Marsu? A pokud ne, tak by si měli pospíšit, jinak se v budoucnu najde zase nějaký důchodce, který je předběhne.

Kdo ale může zůstat v klidu je paní Hájková, která moc dobře ví, že peníze si do hrobu sebou nikdo nevezme.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Ručka | pondělí 14.3.2011 12:30 | karma článku: 36,34 | přečteno: 4456x