Glam metalové tornádo Skid Row zaburácí v České republice.

Americká legenda Skid Row míří poprvé ve své hudební kariéře do České republiky.  

V těchto dnech brázdí tato skupina Spojené království, kde se představuje svým fanouškům na 8 koncertech. Z Anglie míří Skid Row do České republiky, kde odehrají dva koncerty, a to 15. dubna v klubu Meet Factory v Praze a 16. dubna 2013 ve Víceúčelové sportovní hale ve Frýdku – Místku. Kapela se v České republice představí v rámci svého světového turné UNITED WORLD REBELLION TOUR, na které vyjíždí k propagaci svého nového alba United World Rebellion – Chapter 1., jenž vyjde v den frýdeckého koncertu ve Spojených státech a 24.května v Evropě (v Anglii a ve zbytku světa vyjde 27. května). Po koncertě ve Frýdku-Místku odlétají Skid Row do Kanady, kde pokračuje jejích americká část turné.

Kde jsou ty časy, kdy ve skupině zpíval nekompromisní Sebastian Bach. Na jeho místo již před 13 roky nastoupil charismatický vokalista Johnny Solinger. Krom něj tvoří Skid Row ještě zakládající členové Snake Sabo (kytara) a baskytarista Rachel Bolan. Od roku 1987 hraje ve skupině druhý kytarista Scotti Hill a na bicí soupravu bubnuje Rob Hammersmith, který nahradil v roce 2010 Davea Gara.

Jako support se představí hranický Traktor a karvinská Doga. Kapela Doga dodá tomuto koncertu pomyslnou třešinku na dortu, a to tím, že zde oslaví 25 let své existence. Takže se fanoušci mají na co těšit.

 

Předpokládaný playlist koncertu Skid Row:

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Ručka | sobota 6.4.2013 11:12 | karma článku: 9,86 | přečteno: 395x