Al-Káida zaútočila na Moravu

a nejnověji už i na Čechy! Jenže to neprovedla nějakým rafinovaným způsobem jako někde v New Yorku, že narazila dopravními letadly do nějakých mrakodrapů. Použila zcela primitivní metodu, na kterou slyší všichni Češi a Moraváci.

Stačilo jenom vysledovat, v čem jsou v tomto kraji lidé nejlepší. V čem drží evropský, potažmo světový prim. A to je určitě v pití alkoholu. A pokud se těmto lidem nabídne alkohol za „lidovou“ cenu, tak po něm sáhnou jak slepý po bílé holi (jak příznačné).

Policie už lapila nějakého šestatřicetiletého „bílého koně“, který tento „levný alkohol“ distribuoval do sítí levných nalejváren. Jenže ten tzv. pachatel je dobře placeným agentem Al-Káidy. Policie už to tuší, ale nechce vystrašit teroristickou buňku, která má sídlo poblíž hranic s Polskem. Proto mlčí jak ryby.

A tak drží Česká republika zase jeden světový prim. Teroristé nezaútočili v této „svobodné, vyspělé“ zemi nastraženými výbušninami na tělech sebevražedných atentátníků, ale prostě a jednoduše udělali s Čechů a Moraváků sebevražedné komando likvidujíc se samo zevnitř.

Jenže…

každý člověk, který vyšel aspoň ze základky, ví, jak rozeznat ethanol (alkohol, který tělu sice škodí, ale dlouhodobě, na což Al-Káida nemá zase tolik času, aby čekala) od methanolu. Stačí lihovinu před konzumaci zapálit a hned víme, na čem jsme. Barva plamene ethanolu je modrá a barva plamene methanolu je oranžová.

Tak, a máš to, ty smrdutá teroristická skupino! Na Moraváky a Čechy nevyzraješ. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Ručka | pondělí 10.9.2012 17:02 | karma článku: 15,82 | přečteno: 1342x