- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já na tom ale pouze vidím jen pokryteckou hru, jak oblbnout voliče s tím, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Proč by jinak místopředseda vlády pro vědu a výzkum Pavel Bělobrádek vykřikoval, že je Česká republika schopna každý rok přijmout až tisíc imigrantů. Vládě, jejíž europoslanci ještě před nedávnem hlasovali pro zavedení imigračních kvót, není možné věřit ani nos mezi očima, a pokud se premiér Bohuslav Sobotka vyjádřil v tom smyslu, že si chce imigranty vybírat, stane se tak možná v první vlně a jen co ten humbuk kolem imigrantů trochu opadne, sklopí uši a s rozevřenýma rukama k nám vezme všechny, na které paní Angela ukáže.
Celé to je postavené na hlavu, jelikož nikdo z multi-kulti politiků neřeší pravou příčinu imigrantské krize. Zatím se nás totiž snaží přesvědčit o tom, že za všechno mohou pašeráci lidí a jejich lodě, na kterých vozí k evropským břehům ty, kteří do Evropy migrují. Tato myšlenka je ale velice naivní a potápění pašeráckých lodí, které odsouhlasili ministři zahraničí Evropské unie, toho stejně moc nevyřeší. Všem nám, kteří máme zdravý selský rozum je jasné, že by po pašerácích lidí nebyla poptávka, pokud by se v zemích, do kterých vyváží Západ demokracii, značně nezhoršila bezpečnostní a hospodářská situace. To by si totiž někteří politici museli začít sypat popel na hlavu a tím si přiznat, že krizi na Blízkém východě zavinili sami.
My občané celé Evropy teď sklízíme to, co naše politické elity společně se Spojenými státy americkými zasely, jelikož finančně pomáhat a vyzbrojovat násilníky a podporovat státní převraty je to, co nás teď společně s válečnými uprchlíky trápí. Máme s nimi totiž společného nepřítele a to takové politiky, kteří ze zištných důvodů podporují války a nic na tom nemění to, že u toho mají plná ústa svobody a lidských práv. Je totiž více než jasné, že důsledky svých rozhodnutí vůbec nedomysleli.
Další články autora |
Ajvar skvěle dochutí všechny grilované pokrmy. V redakci jsme vyzkoušely jemný i pálivý Ajvar, který se hodí k masu i zelenině. Jaké recepty se...