Dienstbierovo psychicky nemocné nebo zainteresované tlachání k imigrantům.

Nemohu si pomoci, ale ten pán musí být opravdu buď těžce psychicky nemocný, nebo je nějakým způsobem do toho multikulturního šílenství osobně zainteresován. Pojďme se společně podívat na některé jeho současné výroky.

Na půdě Slezské univerzity v Opavě se konala beseda na téma migrační krize a zde tento Čechoameričan na plná ústa prohlásil: „Podle některých demografických studií bychom potřebovali 20 až 30 tisíc uprchlíků ročně, jinak budeme postupně vymírat a v roce 2050 nás bude jen sedm milionů. Také čeští podnikatelé by ihned potřebovali pět tisíc zaměstnanců, které nemohou u nás sehnat.“ – A já se ptám, co udělal tento chlapík pro podporu mladých českých rodin, aby je motivoval k většímu populačnímu rozvoji České republiky? Co udělal pro politiku zaměstnanosti, aby se více vyplatilo pracovat, než se flákat na sociálních dávkách? Nic, jinak by se nemohl ohánět takovými nesmysly!

V nedávném rozhovoru pro Hospodářské noviny zase národu sdělil, že se podmínky v detencích sice zlepšují, pořád ale neví, proč tam uprchlíky vůbec zavíráme, když je po pár týdnech stejně musí úřady pustit. Podle něj by migranti klidně po dobu řízení o vyhoštění mohli bydlet na ubytovně. – Stejně i tady se ptám, nebylo by lepší nabídnout ty ubytovny, o kterých (ne)ministr mluví našim bezdomovcům, kteří přišli o střechu nad hlavou z důvodu lichvářských a exekutorských praktik (které dovoluje náš právní řád a proti kterým ten pán nic nedělá) některých šmejdů a byznysmenů s lidskou bídou?

Dále v tom rozhovoru ještě prohlásil: „Přijde mi trochu absurdní, žít ve strachu z něčeho, co se vlastně nekoná. V situaci, kdy tady o azyl žádají spíše desítky než stovky lidí a kdy ti, kteří procházejí, zpravidla směřují někam jinam, než do České republiky.“ – Na to já odpovídám, že není nic divného na tom, že je potřeba již v předstihu na jisté věci upozorňovat, jelikož bychom se měli poučit z chyb druhých států, které chtěly, aby se u nich žilo multikulturně, a teď neví, jak z toho ven.

Autor: Radek Rozvoral | pátek 13.11.2015 8:40 | karma článku: 41,91 | přečteno: 2285x