Brexit – když ne dnes, tak příště třeba jinde zcela určitě!

Dnešní hlasování o setrvání Velké Británie v Evropské unii bude podle všech dostupných průzkumů velice vyrovnané a ať už dopadne jakkoli oba výsledky budou obrovským vítězstvím zastánců Brexitu.

Není to tak dlouho, co si všichni eurohujeři nedovedli představit, že by někdy k této situaci mohlo dojít. Jak by si to také mohli dokázat představit, když si stále všichni myslí, že mají patent na rozum a že jejich myšlenka evropského superstátu je pro Evropu to nejlepší. To nejlepší to samozřejmě není a potvrzují to názory čím dál tím většího počtu obyvatel Evropy.

Levičácko-centralistické řízení EU na bázi přerozdělování a byrokracie dohnalo drtivou většinu států Evropy k miliardovým dluhům, se kterými si tyto státy nevědí rady a vytvářejí stále větší a větší dluh a to dokonce i v době, kdy se ekonomicky daří.

Státy EU nejsou také již delší dobu svobodnými a suverénními státy a ze všeho nejvíce to je vidět v dnešní době, kdy do Evropy proudí statisíce ekonomických a nelegálních imigrantů. Důkazem je to, že i přes nesouhlas některých států byly tyto státy na základě Lisabonské smlouvy vždy přehlasováni a to ve prospěch imigrantů před vlastními občany, což by se nemělo v žádném případě stávat.

Z těchto důvodů je zcela jasné, že pokud by se občané Británie při dnešním hlasování nevyslovili pro Brexit, bude to jen na velice krátkou dobu, jelikož nespokojenost občanů s chováním EU bude stále více a více gradovat, až se přeci jen ucho utrhne!

Autor: Radek Rozvoral | čtvrtek 23.6.2016 9:00 | karma článku: 30,42 | přečteno: 564x