Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ondulino

15. 5. 2010 7:35
:)) no mi se to tady ve spitalu libilo :))

ja se priznam, ze mi se tady v nemocnici libilo,dokonce bych rekla, ze soukrome nemocnice tady Apolo, MaxHospital jsou lepsi nez v CR... k tomu mas tam non stop elektriku, vodu, zadny power cut, po jidle ti neni spatne... dokonce se chodili ptat co si dam... a po tenkrat snad peti mesicich jsem si dala teplou normalni sprchu a ne kyblikovani .... ty prujmy jsou fakt zradne, onehda me to chytlo v praci a musela jsem na scootrovi dojet domu... no reknu ti, myslela jsem ze tech 15 min na te dalnici nezvladnu... ja jsem tu mela za ty dva roky asi tri 'velke' otravy z nichz jsem jednou byla ve spitalu, a par malych... ted bych uz se nazvala zkuseny 'otravnik' ;-) alespon vim co za prasky, co jist (nebo nejist) a kdy teda uz konecne do toho spitalu kdyz nic z vyse zmineho nepomaha ;-) 

0 0
možnosti

ondulino

15. 5. 2010 7:37
Re: :)) no mi se to tady ve spitalu libilo :))

Jito uz to mas za par..... doufam, ze zbytek tveho pobytu v Indii bude jenom LOVELY a ze vzpominky na tuhle prastenou zemi ti zustanou :-)... Hugs H.

0 0
možnosti

Rudolf Havlík

14. 5. 2010 10:53
jsem myslel

že jednou budu nešťastnější, když mi někdo dá nějaký peníze, ale tohle je mnohem lepší. Sakryš, nějak měknu. Děkuju. Na průjem opravdu spolehlivě zabíra ze všech věci, co jsem kdy spolknul jenom Smecta. A funguje dokonce velice spolehlivě. S těma bublinama to je něco. Mám úplně stejnej strach ze vzduchu v žilách. Proto se nerad nechávám píchat. Ať už je to kdekoliv. Děkuju a hezkou cestu.

0 0
možnosti

marta.kucikova

13. 5. 2010 17:17
a Ruda Havlík už to četl?:-))))

...asi bys potěšila jeho játra,Jíťo. Čtu to se zpožděním, nádhernej zážitek skvěle podanej. Teda jestli se dá říci průjmu nádhernej zážitek. I přes tu čistotu a ochotný personál jsem se krapítek otřásla při představě bublinek v Ondrově kapačce a při možnosti použít již použitou oválenou injekční stříkačku(jestli byla jednorázová, tak další vpich bolí jako prase, neb je lehce tupá - ověřila jsem osobně na Vítkovi, tady si lidi píchaj injekce doma sami, tak jsem takhle vloni asi tři tejdny vopíchávala Vítka, a když o víkendu došly injekční stříkačky, musela jsem použít znovu tu jednorázovou...trpěl a nenáviděl,ale přežil). Na průjmy je nejlepší prevence, nepomáhá nějaký pravidelní ranní prolejvání se kvalitním českým lihem, Jiťo?Přeživším zdar a sílu a hodně podobně krásných zážitků, ať se čtenáři mohou brzy zase kochat:D    Marta

0 0
možnosti

JTK82

14. 5. 2010 7:15
Re: a Ruda Havlík už to četl?:-))))

"hodně podobně krásných zážitků" :-)

Teda Marti, ty nám přeješ věci!

Kdybys viděla tu sestřičku s rozklepanýma rukama, jak bere tu krvavou jehlu z postele a chce ji do mě vrazit znovu... Tak jasně, že krvavá byla od mojí krve, ale nějak mi to přišlo NOK, že by ji měla znovu použít. :-( Ale nedala jsem se. Za ty prachy... Teď spoléhám na pojišťovnu, že mi vrátí aspoň něco.

Jsi borec, žes píchala manželovi injekce - mělas nějakou průpravu? Já bych to nedokázala. R^ Palec nahoru pro tebe! Jitka.

0 0
možnosti

assam

13. 5. 2010 15:45
Havlíkoviny

Já zas četl Havlíkovu prvotinu,Zejtra napořád,při cestě po Nepálu R^.Průjem se mi,naštěstí,v Indii i v Nepálu vyhnul(snad i díky vhodně zvolenému preventivnímu přípravku(jsem apatykář)).petr.assam

0 0
možnosti

JTK82

14. 5. 2010 7:30
Re: Havlíkoviny

Prevence na průjem? Sem s ní! Prosím...

I když to, co nás postihlo, to nebyl průjem jen tak ledajaký. TO byly kontrakce do břicha jako blázen, že člověk nevěděl, jestli má dřív zvracet nebo to druhé. Nakonec to šlo všechno naráz. 8-o Jitka.

0 0
možnosti

Camino

12. 5. 2010 21:02
Nezavidim Vam to,

Zazila jsem si neco podobneho v Mamallapuram, hrala jsem si a krmila mala stenata a jedno z nich mi laskovne zoubky trochu kouslo a mirne jsem krvacela, kamaradka zpanikarila, mely jsme druhy den letet do Denpasaru a ja bimbo nemela ockovani na vzteklinu (tvrdila jsem ji, ze uz si nikde nebudu hrat s opicakama). Donutila mne vyhledat nejbizsiho lekare, to byl zazitek, nejdriv jsem si musela zabehout pro vakcinu do mistniho zelezarstvi a pak mi dal jednu davku stejnym zpusobem, jako Vam ta "sestricka". Mel spinavy plast, nohu v gypsu a zdi ordinace vypadaly jako by se snazil kazdy hrnek caje na ne vypalit.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2565x
V Indii s krátkou přestávkou od 10/2008 do 06/2010.