Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bamburák

5. 5. 2010 13:49
Podivný příspěvek podivného autora

Vážený pane, článek jsem si přečetl celý, přestože se defacto nejedná o nic jiného než o stále recyklované kecy, jimiž nás v poslední době hojně zásobuje PR ČSSD pod taktovkou pana Dimuna. Dovolte mi, abych shrnul hlavní výtky k Vašemu příspěvku:

1) Nevím proč by mi měl tuhnout úsměv u jména Víta Bárty, majoritního akcionáře ABL. Tento člověk je úspěšný podnikatel, který poctivě vybudoval jednu z nejlépe fungujících firem v ČR. Netřeba podotýkat, že ABL je v ČR významným zaměstnavatelem. 

2) Kde jste vzal informaci, že Radek John je spojený s Janouškem? Pokud vím, tak doposud žádný novinář věrohodně nedoložil zdroj těchto pomluv. Když John nastoupil do Ora print, tak tam žádný Janoušek nebyl.

3) Vy u svého lékaře čekáte na akutní vyšetření měsíc? To si děláte srandu, ne? Já když přijdu k obvodní lékařce, tak jsem přijat max. do půl hodiny. U speciálních vyšetřní je pak čekací doba při objednání asi týden.

0 0
možnosti

robynson64

5. 5. 2010 15:17
Re: Podivný příspěvek podivného autora

1) Nemluvím o tuhnutí vašeho úsměvu, tuhne ten můj. Tuhne v případě, že si nějaká politická strana jejíž místopředseda se netají svou netolerancí, zřizuje bezpečnostní složky.

2) Nepíšu politicky korektní článek, píšu svůj názor a pohled na celou situaci. Johnovo míjení se s panem Janouškem v čase a prostoru může být náhodné, nicméně někteří lidé na náhody nevěří. Asi k nim tak trochu patřím.

3)  Hovořím  o odborných lékařích, se kterými VZP nechce podepisovat plnohodnotné smlouvy, protože se domnívá, že by se jí to prodražilo.  Máte - li zájem o data a podklady, mohu Vám je zaslat. Pokud ovšem nejste ředitel nějaké pobočky VZP, těžko s tím něco můžete udělat.

V zásadě je pravda, že je mnoho lidí, kterým se jiní lidé jeví podivní, protože mají jiné názory a zkušenosti. Nicméně jste se nijak nevyjádřil ke stěžejnímu bodu článku, což mne naplňuje pocitem, že k němu nemáte co podotknout. Věřím však, že Radek John přijde co nejdříve s jasným a logickým vysvětlením.

0 0
možnosti

Jack B

5. 5. 2010 18:28
Re: Podivný příspěvek podivného autora

A jaký že je ten stěžejní bod vašeho článku? Já ho v té záplavě dokola opakovaných klišé o VV také nemohu najít.

A propos on si Škárka zřizuje nějaké bezpečnostní složky? Že o tom nic nevím. Nebo snad máte na mysli ty úklidové týmy VV, které po městě sbírají použíté stříkačky a spolu se sociálními pracovníky rozdávají bezdomvcům informační brožurky? Vy asi vidíte bezpečnostní složky tam, kde je sám vidět chcete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1658x
Ve dne technologický štvanec se slabostí pro aplikace a internet, večer politický fanoušek s uměleckou duší.memy.cz. Sledovat mne můžete na:  Twitteru - X