Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

acvil

5. 5. 2010 17:36
...co tím chtěl básník říci???

“Do tramvaje nastoupím opravdu jenom tehdy, když není zbytí, protože špinavé sedačky, upatlaná madla, ukrajinští dělníci ve špinavých montérkách, kteří se na mě lepí ze všech stran a smradlaví a spící bezdomovci nejsou pro mě lákadla ve prospěch městské dopravy. To opravdu raději přetrpím přecpanou magistrálu a svých pět kilometrů do kanceláře si za půl hodiny autem odjedu a další čtvrt hodinu budu hledat místo na parkování.”...přijďte do Brna, uvidíte, že je to tu stejné - madla jsou upatlaná, bezdomovci nevábně vonící, občas o vás zavadí pracující, který se asi na pracovišti nemá kde převléknout...nevím, kdo tahá za nitky, ale dělá to moc dobře...!!!...soudě alespoň podle preferencí a nervozity "orangeteamu"...:-)

0 0
možnosti
LU

pidla

5. 5. 2010 13:55
Autore, klidně opakujte toto tema

ještě 100x, je to potřeba, některým lidem to nedojde ani na 101.R^

0 0
možnosti
JN

Jules navždy

5. 5. 2010 13:59
Re: Autore, klidně opakujte toto tema

Aha, chápu. Stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Stará bolševická metoda a jak se hodí, že?

0 0
možnosti
B

bamburák

5. 5. 2010 13:49
Podivný příspěvek podivného autora

Vážený pane, článek jsem si přečetl celý, přestože se defacto nejedná o nic jiného než o stále recyklované kecy, jimiž nás v poslední době hojně zásobuje PR ČSSD pod taktovkou pana Dimuna. Dovolte mi, abych shrnul hlavní výtky k Vašemu příspěvku:

1) Nevím proč by mi měl tuhnout úsměv u jména Víta Bárty, majoritního akcionáře ABL. Tento člověk je úspěšný podnikatel, který poctivě vybudoval jednu z nejlépe fungujících firem v ČR. Netřeba podotýkat, že ABL je v ČR významným zaměstnavatelem. 

2) Kde jste vzal informaci, že Radek John je spojený s Janouškem? Pokud vím, tak doposud žádný novinář věrohodně nedoložil zdroj těchto pomluv. Když John nastoupil do Ora print, tak tam žádný Janoušek nebyl.

3) Vy u svého lékaře čekáte na akutní vyšetření měsíc? To si děláte srandu, ne? Já když přijdu k obvodní lékařce, tak jsem přijat max. do půl hodiny. U speciálních vyšetřní je pak čekací doba při objednání asi týden.

0 0
možnosti
R

robynson64

5. 5. 2010 15:17
Re: Podivný příspěvek podivného autora

1) Nemluvím o tuhnutí vašeho úsměvu, tuhne ten můj. Tuhne v případě, že si nějaká politická strana jejíž místopředseda se netají svou netolerancí, zřizuje bezpečnostní složky.

2) Nepíšu politicky korektní článek, píšu svůj názor a pohled na celou situaci. Johnovo míjení se s panem Janouškem v čase a prostoru může být náhodné, nicméně někteří lidé na náhody nevěří. Asi k nim tak trochu patřím.

3)  Hovořím  o odborných lékařích, se kterými VZP nechce podepisovat plnohodnotné smlouvy, protože se domnívá, že by se jí to prodražilo.  Máte - li zájem o data a podklady, mohu Vám je zaslat. Pokud ovšem nejste ředitel nějaké pobočky VZP, těžko s tím něco můžete udělat.

V zásadě je pravda, že je mnoho lidí, kterým se jiní lidé jeví podivní, protože mají jiné názory a zkušenosti. Nicméně jste se nijak nevyjádřil ke stěžejnímu bodu článku, což mne naplňuje pocitem, že k němu nemáte co podotknout. Věřím však, že Radek John přijde co nejdříve s jasným a logickým vysvětlením.

0 0
možnosti
JN

Jules navždy

5. 5. 2010 13:43
Nezlobte se na mě, ale opakujete věci, které se už

několikrát řešily. Co se týče ORA Printu, k tomu se John vyjádřil snad 20x, Janoušek byl probrán horem dolem, ale žádnou spojitost nikdo nikdy nedoložil. Naopak, VV odstranili Bémova a Janouškova starostu Prahy 1 Hejmu.

Jinak např. vaše poznámka "Škárka, milovník pitbulů", to je taková zdánlivě nevinná formulace, kterou jste ukradl od novinářů z ihnedu (Luboš Kreč, Marie Valášková), ale která má asi navodit emotivní dojem, protože pitbulové jsou přece vražední bojoví psi. Se samotným tématem to nemá vůbec nic společného. Ve slušné společnosti se tomu říká argument ad hominem.

Doporučuji vám víc používat tu inteligenci, ale s tou empatií na tom také nejste moc dobře.

0 0
možnosti
A

Altera

5. 5. 2010 12:23
Tomu se říká

hřebíček na hlavičku

0 0
možnosti