Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

ydrhsamot

12. 9. 2012 23:52
Jste úplně vedle!

"špatná kontrola výrobců lihovin a lihu" - zejména malé palírny jsou kontrolovány téměř kontinuálně, velké už trochu hůř. Domnívám se ale, že tyhle případy patří do toho nezákonného dovozu denaturáku, jeho čištění, stáčení do lahví. Palírny jsou v tom nevinně. Tahle praxe nelegálních dovozů je tu aspoň 10 let a nikdo s tím nic nedělá (jsme v Unii, v Schengenu). Prostě někdo se jednou spletl, a místo jedné cisterny Ethanolu "zpracoval" jednu cisternu Methanolu.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

12. 9. 2012 21:55
"Bude lépe kontrolovat"??? Co vlastně?

Má testovat každou várku jakékoliv suroviny do potravin (protože to, co popisujete se může stát i v jiném oboru)? Jak se má zachovat k dovozu - každou šarži testovat?  Kolik bude kontrolorů.  To je zajímavé, jak jsou všichni chytří a vše by bez problémů zařídili.

0 0
možnosti
K

KudlankanábožnáCDN

12. 9. 2012 23:05
Re:

Predevsim at zkontroluji "zahradniky".....po celem svete jsou zname laboratore na extasy....Ho Chi Minhova pomsta.

1 0
možnosti
M

Marlen2

12. 9. 2012 18:02
Urychlit

vyšetřování určitě, prevence jistě, ale teď umírají lidé a je potřeba momentálně nějaké okamžité řešení.Nevím jak koho, ale mě osobně v tuto chvíli také jiné než to, které udělala vláda nenapadá.

1 0
možnosti
SR

SimRo

12. 9. 2012 22:57
Re: Urychlit

To máte pravdu, ale to by měla zakázat prodej lihovin s okamžitou platností všude, nejen ve stáncích. Metyl se objevil i v lahvích koupených v kamenném obchodě nejen ve stánku. Takže řešení vlády se mi nyní, s ohledem na lidské životy, jeví poněkud polovičaté. A vysbírat alkohol již zakoupený občany. No, třeba se opravdu zhostí kontroly domácností aspoň děda Kachlička.

0 0
možnosti
V

villík

12. 9. 2012 17:51
Mno. Výsledek bude ten, že...

..stát ostrouhá na spotřebních daních z lihu. Sem tam někdo zkrachuje a pár lidí přijde o práci. Jinej výsledek to mít nebude.

1 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

12. 9. 2012 18:00
Re: Mno. Výsledek bude ten, že...

Dane na alkohol jsou vyssi kazdy rok ve vsech zemich....probudte se.....to same na tabak. Proc asi? Nemocnych pribyva a jak to jinak lidem znechutit? Podivejte se do statistik o mnozstvi alkoholu na hlavu, myslim, ze jsme mezi prvnimy deseti;-ORv

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Občan České republiky, zaměstnanec s praxí ve školství, zdravotnictví, státní správě.