Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František Kostlán

20. 2. 2008 13:28
Děkuji za článek

Snaha o objektivitu je dnes opravdovou vzácností. Někdy se zdá, že lidi už neumějí přemýšlet jinak než ideologicky. Předvádí se tu - jak mezi blogery, tak mezi pseudodiskutujícícmi - mnoho lidí, kteří se raději mýlí se stranou, než aby měli pravdu proti ní.

I proto díky za vaši snahu o to, postihnout skutečný stav věcí.

Mějte se dobře, Váš spolubloger :-)

0 0
možnosti

Karel_dnes

20. 2. 2008 16:34
Re: Děkuji za článek

R^R^R^

0 0
možnosti

Karel

20. 2. 2008 9:25
Rada je jednoduchá

Volte komunisty ať se zase po letech zase znemožní. Komunismus ani socialismus nám již vrátit nemohou. Na ústavní většinu nedosáhnou tak o co jde.

0 0
možnosti

Karel_dnes

20. 2. 2008 16:34
Re: Rada je jednoduchá

... říkali si v únoru 1948 lidi a zvolili komunisty..

Proč je tak těžké se poučit z minulosti? Vždyť se podívejte na tu nedávnou minulost. Když končila vláda pravice (protože udělal chyby), tak po volbách řekla - dobře prohráli jsme, ale ono je vládnutí všem těžké , ať si to zkusí druzí ať vidí , že to není žádný med.

Když si to ti druzí zkusili (taky dělali chyby a lidé chtěli změnu) - tak jsme najednou slyšeli něco o "pučích" o nedemokratických praktikách o spojování s marťany.  Jde jen o jednu věc - když se levice demokraticky ujme vlády - nikdy (a nikde) ji nechce demokraticky zase vrátit, když rozhází peníze vybrané za vlády liberální.  Za první liberální vlády byly taky úplatky a kradlo se. Ale byly kauzy za úplatek 8 -10 milionů a ti lidi šli do vězení  (Novák, Lízner). Dnes jsou kauzy v částkách desítek a stovek milionů (tím nemyslím pana Grosse - ten si je "vydělal poctivě") - ale nejde o trestné činy - je to "kódovaná řeč". A za komunistů ? to by teprve bylo ...

0 0
možnosti
MH

Helena1

20. 2. 2008 7:59
Co zkusit volit strany, co nejsou v parlamentu?

Mělo by to minimálně dva klady. Vítězové voleb by se nemohli tak opírat o to, kolik je zvolilo procent voličů, a pak třeba by se nějaká malá strana/koalice mohla dostat nahoru.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

20. 2. 2008 8:03
Re: Co zkusit volit strany, co nejsou v parlamentu?

Kterou? A jak chcete přesvědčit voliče, že v těchto stranách jsou právě ti poctiví politici. A proč tam vlastně jsou? Na co ve svých pidistraničkách čekají?

0 0
možnosti
T

tadybyl

20. 2. 2008 7:58
Agitka ODS

Děkujeme soudružce Simoně za vkusnou a revoluční agitku ve prospěch naší ODS. Čím budeme mít více takto zapálených soudružek tím budeme jednotnější a pevnější. Ať si škarohlídové poukazují na sprosťárny pana Langera o vytíraní prdele při hradní volbě prezidenta, ať poukazují na naší jednotnou volbu v které nedáme nikomu příležitost nás přesvědčovat o svých kvalitách, když tak jen 7 minutm, ať si poukazaují na hulvátství našeho vůdce, pana premiera Topolánka k novinářům, ať nám nadávají, že jeden pan přeběhlík nám volil prezidenta a byl agent STB. my to nejsme, kdo se chce vypořádáívat s přeběhlíky, u nás by nikdo takový vůbec nemohl existovat, všichni jsou snad velmi dobře zaplaceni  a pokud budeme u vlády, může se těšit jen na tučnější konto.

Tak vidíte, sopudruzi, v jednotě je naše síla a proto kupředu s naší nochvějnou a naprosto jednolitou ODS.  Ano soudruzi, pravda je na naší straně, tak hr na ně. 

Amen

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

20. 2. 2008 8:05
Re: Agitka ODS

Nebylo škoda si unavit prsty a opotřebovat klávesnici takovým naprostým blbábolem?

0 0
možnosti
S

sinatra

20. 2. 2008 6:10
Chtělo...

Simono chtělo by to více oddělit to hrubé zrno od plev.Jinak ony revize ve zdravotnické reformě jsou přeci ohlášeny při samotném jejich vzniku.Za 6 měsíců.Dříve by to opravdu nemělo smysl.Podívej toho křiku druhý den .No a nyní se to usazuje i ten rádoby senátor Dryml zmlkl no a Ráth ten má teď trochu jiné starosti než o chudáky pacoše.Jinak dobrý.;-)

0 0
možnosti

Simona

20. 2. 2008 6:53
Re: Chtělo...

Jo, jo, asi tak nějak.

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

20. 2. 2008 1:13
Koho volit?

Pokud bude v CSSD drzy Paroubek a jemu podobni, tak tuto stranu rozhodne ne. Podobne se ukazuje v posledni dobe Bursik. Zlocineckou organizaci bych take nevolil. Volba se tedy zuzuje.

0 0
možnosti

20. 2. 2008 7:57
Re: Koho volit?

ano volba se zužuje, jediný kandidát pro důchodce Jirku je Topolánek-mimiochodem velmi slušný a inteligentní a potažmo modrá matička strana-ODS. Konečně, již nám zaplacení gauneři- tři přeběhlíci zžvolili prezidenta, kterého nám závidí celý svět.

0 0
možnosti
RR

rezjir

19. 2. 2008 23:28
kapka dehtu v bečce medu

 Jinak řečeno, výkřik : "pane Paroubku, přestaňte rozdávat."

Kdy pan Paroubek něco rozdával?  Nějak si nemohu upamatovat. Zato Topolánek uplácí cca 80 miliardami církev (a biskupové na oplátku zase plédují  u lidovců za Klause). Tak drahého prezidenta jsme tu ještě neměli. !  

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1325x
Občan České republiky, zaměstnanec s praxí ve školství, zdravotnictví, státní správě.