Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dennys

17. 6. 2008 0:53
Dobre delaji

Nevim, co zajiste moralnim hollywoodskym multi-kulti-multi-sexy-socio-liberalum brani si v atelieru vytvorit potrebny interier. Cirkev opravdu nemusi poustet, kvuli jeho kseftu, do kostelu kazdeho vericiho a praktikujiciho filmare-ateistu, ktery tam jinak ani nepachne. Jinak vstup do techto kostelu je pro verejnost bez problemu.

Co brani multi-kulti hochum natocit podobne zvidavy film treba o islamu? Do mesit budou mit dvere urcite otevrene. Ale islam je jim asi svaty. Tak proc se nenavazet do toho, z jehoz strany nehrozi zadne nebezpeci - o tom ta tolerance (ktera ma sve meze) je.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

17. 6. 2008 2:06
Re: Dobre delaji

Odpovim jen na ten druhy odstavec. Trosku si to ujasneme, co se tyka tolerance. Ateiste toleruji krestanstvi i presto, ze s nim nesouhlasi. Nekteri krestane (cirkev) nesouhlasi s ateisty... a proto kdyz se najdou verejne nazory (treba ty filmy) jejich dogmatum odporujici... okamzite to vyvolava to bourlive diskuse, chteji to zakazovat v kinech...

Ehm, jeste neco k te toleranci?;-D

0 0
možnosti
MN

Forrrest

16. 6. 2008 22:41
POKUD

ma nekdo nazory pevne jako kamen (podeprene padnymi argumenty) a tomu odpovidaji i jeho ciny, pak jeho svedomi bude ciste jako lilie. Takovemu bude k smichu kritika druheho. Pokud nema ...................................... (doplnte si sami;-))

0 0
možnosti
W

wiki5

16. 6. 2008 23:17
Re: POKUD

.... tak si rika Forrrest ;-)

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

16. 6. 2008 21:55
je to dalsi duvod, proc by se cirkvi nemelo nic "vracet"

pamatky maji byt dostupne vsem, a ne aby si nejaka zlocinecka organizace na ne urcovala monopolRv

0 0
možnosti
W

wiki5

16. 6. 2008 21:58
Re: je to dalsi duvod, proc by se cirkvi nemelo nic "vracet"

dostupne byt muzou, ale jak se budou vyuzivat urcuje vlastnik

0 0
možnosti
JH

JuraJSH

16. 6. 2008 21:50
Brownovo dílo

Od Browna jsem četl knihu Digitální pevnost. Laik by ji spolehlivě hodnotil stejně, jako vy v článku Anděly.

Bohužel pro odborníka je to absolutní blábol. Postavy se chovaly tak nelogicky, že jsem tu knihu v polovině zabalil a když jsem se poté dověděl závěr, měl jsem chuť mlátit hlavou o stůl.

Dokážu si představit, že odpor cirkve k jeho knihám může pramenit ze stejných pocitů, jaké jsem měl při čtení já.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

16. 6. 2008 21:38
Paní, nechápu, proč by církev měla podporovat

někoho, kdo napadá samou podstatu její existence. Žádná firma neposkytné citlivá data nebo prostory konkurenci, aby tato toto využila proti ní. Neudělá totéž ani politická strana, i kdyby jí oponentní partaj za to dobře zaplatila.

Církvi jde možná o peníze - ale ne zas tolik. Pokud někdo znevažuje základní principy její existence, tak proč by to církev měla podporovat??

Ani jako soukromá osoba si nepozvu domů někoho, kdo by špatně mluvil o mně či mé rodině. Nebudu se mu mstít, ale nebudu si takového člověka zvát za hostat. Dotyčný by měl leda za blbečka, i když do očí by možná mluvil o mé ušlechtilosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Občan České republiky, zaměstnanec s praxí ve školství, zdravotnictví, státní správě.